2777
2789
عنوان

یه چیز عجیب 🌚

227 بازدید | 14 پست

سلام ...اوقات همگی به شادی 

دوستان یکی از آشنایان ما  تو گلوش استخون بود ...یعنی هر سری می‌رفت پیش یه خانمی و استخون از گلوش در میاورد

تا اینکه این موضوع خیلی عجیب شد 

طوری که امروز میرفت استخونو در میاورد فردا دوباره تو گلوش استخون بود حتی مرغم نمی‌خورد که بگه استخون از اونه 

دیگه از یه سری به بعد دیگه استخون در نمیومد چیزای عجیب و غریب درمیومد مثل چوب ولی سریه آخر اصلا نمیدونستن چی بود😐

تا اینکه میره پیش یه پیرمردی پیر مرد بهش میگه همزادت اذیتت می‌کنه....واسه همین مرده بهش دعا میده میگه همیشه تو گردنت باشه

کسی هست این موضوع براش پیش اومده باشه ؟ 

الان چند سریه تو گلوی منم استخون درمیاد🤦🏼‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر پزشکی همچین چیزی نیست اونایی که اینکارو میکنن رمالن و کار بلد

آخه گلو درد داشت فکر کرد مریض شده کلی رفت دکتر 

دکترا دارو میدادن اصلا خوب نمیشد ....انگار که اونجا بمونه عفونت کنه 

ولی وقتی رفت پیش اون خانمه تا استخون و برداشت خوب شد 

اون خانم کلا کارش اینه مثلا یه سری بچه فامیلمون استخون ماهی تو گلوش گیر کرد خانمه در آورد بچه راحت شد