2777
2789
عنوان

سوال

94 بازدید | 6 پست

سلام

بچه خواهرم هشت ماهشه ولی هنوزنمیتونه چهاردست وپاراه بره

فقط سینه خیز میره تازه عقب عقب اصلا نمیتونه حتی یه قدم جلو بره همش عقب میره.

خواهرم خیلی نگرانه.دلیل خاصی داره؟کسی تجربه داره؟راهی هس که بشه یادش داد؟

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستیدخیلیییی نیاز به دعاتون دارم.ممنونم مهربون  

چرا نگران ؟ ني نيهاي منم هفت ونيم ماهشونه سينه خيز ميشن تازگيا بكم خودشونو ميكشن جلو 

بيخيال باشيد هم راه ميافتن هم ميدوئن 

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

بچه من رفت توده ماه تازه چهاردست وپارفت اشکال نداره

خسته ام مثل سربازی که بشنود یک نفر از نامزدش دل برده/مثل یک افسر تحقیق شرافتمند که به پرونده جرم پسرش برخورده/ خسته مثل زنی راضی شده به مهر طلاق که پس از بخت بدش سوژه مردم شده است/ خسته مثل پدری که پسر معتادش غرق در درد خماری شده فریاد زده/ مثل یک پیرزنی که شده سربار عروس پسرش پیش زنش بر سر او فریاد زده /خسته ام مثل زنی حامله که ماه نهم دکترش گفته به درد سرطان مشکوک است/مثل مردی که قسم خورده خیانت نکند زنش اما به قسم خورده آن مشکوک است/خسته مثل پدری گوشه اسایشگاه که کسی غیر پرستار سراغش نرود/ خسته ام بیشتر از پیرزنی تنها که عید باشد نوه اش سمت اتاقش نرود/ خسته ام کاش کسی حال مرا می فهمید غیر از این بغض که در راه گلو سد شده است/ شده ام مثل مریضی که پس از قطع امید در پی معجزه ای راهی مشهد شده است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نگران ؟ ني نيهاي منم هفت ونيم ماهشونه سينه خيز ميشن تازگيا بكم خودشونو ميكشن جلو  بيخيال ب ...

اخه این عقب عقب میره فقط

اخه این عقب عقب میره فقط

يعني خودشو ميكشه به سمت عقب ؟ خوب فكر نكنم بازم مشكلي باشه شايد اينطوري دوست داره سعي كنيد از عقب به پاهاش فشار بديد بيافته جلو اونطوري هم ياد بگيره

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
يعني خودشو ميكشه به سمت عقب ؟ خوب فكر نكنم بازم مشكلي باشه شايد اينطوري دوست داره سعي كنيد از عقب به ...

پس مشکلی نیس مرسی عزیزم