2777
2789
عنوان

میخوام لاغربشم به خاطر بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 37 پست
عزیزم لابد گفته سبزی و خام خواری کن همون سبزیجات و میوه نون و برنج رو کم بخور و ی روزایی کامل حذف ول ...

چ جوری کم کردی. منم نمیدونم چ جوری کم کنم

خدایا بحق اشکهای و ناله های حضرت علی(ع)وحضرت زهرا(س)و بحق غریبی امام حسن(ع)و بحق مظلومی امام حسین(ع)و بحق دلشکستگی حضرت زینب (س) و بحق شیرخوارگی علی اصغر امام حسین (ع)مارومنتظر نذارو نی نی بهمون نی نی های صالح و سالم  بده الهی آمین. هر چی نی نی بیشتتر خوشبخیم بیشتر ان شاءالله. 🤰🤰👨‍👩‍👧‍👦👨‍👧‍👦👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧🤲🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ جوری کم کردی. منم نمیدونم چ جوری کم کنم

با ورزش و رژیم میوه سبزیجات.نون و برنج رو کاملا حذف کردم.مغز بادوم و گردو میخورم اب زیاد

خدیا دلم ی معجزه بزرگ میخواد.....یا امام رضا (ع) خودت ضامن دل منم باش😍😍
با ورزش و رژیم میوه سبزیجات.نون و برنج رو کاملا حذف کردم.مغز بادوم و گردو میخورم اب زیاد

یعنی منم نون و برنج رو کم کنم و سبززیجات بخورموزن کم میکنم تو دوماه

خدایا بحق اشکهای و ناله های حضرت علی(ع)وحضرت زهرا(س)و بحق غریبی امام حسن(ع)و بحق مظلومی امام حسین(ع)و بحق دلشکستگی حضرت زینب (س) و بحق شیرخوارگی علی اصغر امام حسین (ع)مارومنتظر نذارو نی نی بهمون نی نی های صالح و سالم  بده الهی آمین. هر چی نی نی بیشتتر خوشبخیم بیشتر ان شاءالله. 🤰🤰👨‍👩‍👧‍👦👨‍👧‍👦👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧🤲🤲
اگه ورزشم بری حتما

اره تردمیل خونه دارم سه نوبت هم ورزش میکنم. به جای نون و برنج چی بخورم میشه کامل برام بنویسی چی کار کردی و چی خوردی؟‌لطفا

اره تردمیل خونه دارم سه نوبت هم ورزش میکنم. به جای نون و برنج چی بخورم میشه کامل برام بنویسی چی کار ...

عزیزم من بیشتر سیب هویج سالاد زیاد دوس ندارم سردم هست نمیخورم.موقع شام نمیرم سر سفره چون همش خونه مادرشوهرمم خوبه.میدونن رژیمم.این روزا هم هندونه زیاد میخورم کاهو میخورم.جدیدا چند روزی هست خرما صبا میخورم چای سبزم خیلی خوبه برا لاغری من ی قاشق عسل و سیاهدانه هم میخورم مغز بادوم و گردو هم میخورم برا اینکه گرمن.ی وقتایی کدو میذا م رو برنج اب پز میشه کلم بروکلی هم عالیه مقویه گشنت نمیشه.

خدیا دلم ی معجزه بزرگ میخواد.....یا امام رضا (ع) خودت ضامن دل منم باش😍😍
عزیزم من بیشتر سیب هویج سالاد زیاد دوس ندارم سردم هست نمیخورم.موقع شام نمیرم سر سفره چون همش خونه ما ...

مرسی گلی باید سیو کنم بخورم