2777
2789
عنوان

میخوام لاغربشم به خاطر بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 37 پست
شما قرار بود امروز ب بی چک بگیرین؟؟

منفی بود گلی

خدایا بحق اشکهای و ناله های حضرت علی(ع)وحضرت زهرا(س)و بحق غریبی امام حسن(ع)و بحق مظلومی امام حسین(ع)و بحق دلشکستگی حضرت زینب (س) و بحق شیرخوارگی علی اصغر امام حسین (ع)مارومنتظر نذارو نی نی بهمون نی نی های صالح و سالم  بده الهی آمین. هر چی نی نی بیشتتر خوشبخیم بیشتر ان شاءالله. 🤰🤰👨‍👩‍👧‍👦👨‍👧‍👦👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧🤲🤲
میشه من عرض دوماه 18کیلو کم کردم

چقد خوب چ جوری گلی؟

خدایا بحق اشکهای و ناله های حضرت علی(ع)وحضرت زهرا(س)و بحق غریبی امام حسن(ع)و بحق مظلومی امام حسین(ع)و بحق دلشکستگی حضرت زینب (س) و بحق شیرخوارگی علی اصغر امام حسین (ع)مارومنتظر نذارو نی نی بهمون نی نی های صالح و سالم  بده الهی آمین. هر چی نی نی بیشتتر خوشبخیم بیشتر ان شاءالله. 🤰🤰👨‍👩‍👧‍👦👨‍👧‍👦👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧🤲🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن. گفت هیچی نخور فقط فقط برو میوه بخور.

عزیزم لابد گفته سبزی و خام خواری کن همون سبزیجات و میوه نون و برنج رو کم بخور و ی روزایی کامل حذف ولی همه چی بخور.منم در حال اقدامم تنبلی دارم فعلا دوازده کیلو کم کردم ببینیم خدا چی میخواد

خدیا دلم ی معجزه بزرگ میخواد.....یا امام رضا (ع) خودت ضامن دل منم باش😍😍
من قدم ۱۶۲ وزنم ۶۰ تنبلی تخمدان دارم باید وزن کم کنم؟

ن گلی وزنت خوبه اما چربی دور شکم داری ی کم کم کنی بهتره

من قدم ۱۶۲ وزنم ۶۰ تنبلی تخمدان دارم باید وزن کم کنم؟

باید دکترت تشخیص بده که تنبلی داری.پریودیات منظمه؟

بعضی دکترا چقدررررر  بی سوادن.  یعنی چی که فقط میوه بخور اخه؟؟؟؟

عزیزم به این حرفا گوش نده یه رژیم اصولی بگیر و حتمااااااا همراهش ورزش کن تا عضلاتت تحلیل نره. ماهی ۵ کیلو کم کنی کافیه . من خودم ۴۰ کیلو تو ۱سال کم کردم .مطمئن باش توام میتونی💪

هییییس!! نی نی سایتی ها  فریاد نمی زنند!😒😏
باید دکترت تشخیص بده که تنبلی داری.پریودیات منظمه؟

نه نامنظمه

آزمایش هورمونیم خوب بود، عکس رنگیم هم خوب بود، ولی هنوز سونو نگرفته که بهم بگه مشکلت چیه

امیدوارم حاجت دلت با حکمت خدایت یکی باشد...
نه نامنظمه آزمایش هورمونیم خوب بود، عکس رنگیم هم خوب بود، ولی هنوز سونو نگرفته که بهم بگه مشکلت چیه

اگه نامنظمه احتمالی هست تنبلی داشته باشی.حتما ی سونو برو نگرانم نباش تنبلی بهترین حالت باردار نشدنه چون هم قرص هست هم سوزن برا باردار شدن و بهترین گزینش اگه اضافه وزن داری لاغری و کاهش وزن

ن گلی وزنت خوبه اما چربی دور شکم داری ی کم کم کنی بهتره

من پیش دکتر طب سنتی که رفتم گفت صبحانه و شام کامل بخور، ولی ناهار نخور

صبحانه صبح زود بخور، شام هم موقع اذان

اگه نامنظمه احتمالی هست تنبلی داشته باشی.حتما ی سونو برو نگرانم نباش تنبلی بهترین حالت باردار نشدنه ...

چقد خوشحالم کردی با حرفات

حتما این ماه سونو میگیرم، شوهرم واریکوسل داشته سه ماه پیش عمل کرده، اگر شوهرم اوکی شده بود اونوقت نوبت چک کردن من میشه..

اضافه وزن ندارم، ولی دو سه کیلو کم میکنم محض احتیاط❤❤❤

چقد خوشحالم کردی با حرفات حتما این ماه سونو میگیرم، شوهرم واریکوسل داشته سه ماه پیش عمل کرده، اگر ش ...

ایشاله که ی نی نی سالم خدا به همه منتظرا بده منم این ماه میرم دکتر.خیلی امیدوارم.