2777
2789
عنوان

دندون پزشک ها عجب پولی در میارن

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 17 پست
اتفاقا گردنشون خیلیم خوبه

گرفتی داداش

واسه هر دندون یه ساعت گردن خم میکنه

وقتی ۱۲ تا مریض داشته باشه

۱۲ ساعت میشه عزیز

فک کن دوارده ساعت گردنت خم بمونه بنطرت کج نمیشه!؟

[ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]

عزیزم اکثرا یعنی شاید 90 درصدشون خیلی مطب های خالی دارن.یعنی این 120 میلیون نه ما بگیم 150 میلیون بر ...

نه عزیزم بعضی جاها خیلی شلوغه 

زندگی کسی رو با کارهامون نابود نکنیم شاید سر خودمون اومد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم بعضی جاها خیلی شلوغه

خب گفتم 90 درصد خیلی خلوتن

اون شلوغ ها هم اگه درمانگاه نباشن، یا با جایی قرارداد دارن که باز به اون جایی که قرارداد دارن درصد میدن. یا اینکه خیلی تبلیغات کردن

کلا پزشکی مثل سابق نیست. اینقدرررررررررررررررر که دکتر زیاده از هر دکتری هزارتا ریخته. حتی فوق تخصص ها. دیگه چه برسه یک دندانپزشک

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***