2777
2789
عنوان

نورابل کلاه بردار

109 بازدید | 8 پست

دقیقاً برای چی هرچی تاپیک میزنن راجب یک بیزنس کلاه بردار همش میترکع و تعطیل میشه

میخوایم مردم اگاه بشن دیگه پولشونو نخوره الان ۷ ماهه کلی خرید کردن نفرستادن دوستام یکیش سی میلیون یکیش هفت میلیون خرید کرده نفرستادن 

نی نی سایت پاسخگو باشه چرا میترکونه 

لطفا نی نی یار ها رو تگ کنید من ندارمشون

۶! هیچ همچون پوچ عالی نیست . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چرا تاپیک هایی که راجب بیزنس کلاه بردار نورابل زده میشه همشون میترکن و پاکشون میکنین؟

چون صحت و سقم کلاهبرداری برای سایت معلوم نیست و وظیفه سایت هم شناسایی کلاهبرداران نیست و اگر خلافش ثابت بشه پیگرد قانونی داره

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

چون صحت و سقم کلاهبرداری برای سایت معلوم نیست و وظیفه سایت هم شناسایی کلاهبرداران نیست و اگر خلافش ث ...

متشکرم ماه هاست نفرستادن چیزای مردمو برای همین تاپیک میزنیم که کسی دیگه سفارش نده حداقل تا بفرستن

۶! هیچ همچون پوچ عالی نیست . 

سلام عزیزم ما حدود ۲۰۰نفریم ازمون کلاه برداری شده یه چنل تلگرام داریم مراحل شکایت گذاشتیم حتی حضوری رفتیم

norabel_style_shekayat

گروه هم داریم پیام بده به ایدی توی بیو چنل عضوت کنه

همونی که سالی یه بار میاد  
سلام عزیزم ما حدود ۲۰۰نفریم ازمون کلاه برداری شده یه چنل تلگرام داریم مراحل شکایت گذاشتیم حتی حضوری ...

من حدود ۲۰میلیون خرید کردم خواهش میکنم کمک کنید پولم رو پس بگیرم خیلی به پولم نیاز دارم