2777
2789

متوجه شدم مرد ها همشون  ویژگی های مشترکی دارن ،غرور بیش از و خودشیفتگی و حتی بدترینشون هم ادعا داره حالا چه برسه یه چیزی هم باشه واقعا از این ویژگی ها حالم بهم میخوره و به زن به عنوان کالای جنسی نگاه میکنن و فهمیدم با ازدواج نمیتونم خوشبخت باشم باید مجرد بمونم به خودم قول میدم دیگه از هیچ مذکری خوشم نیاد و حتی یه ثانیه هم به کسی فکرنکنم انگار اینطوری زندگی کردن بهتره 

منم اینطوری میگفتم ولی من نیاز دارم یکی بهم محبت کنه بغلم کنه 😔

زندگی بارها مرا در هم کوبید ؛ چیزهایی دیدم که هیچگاه نمیخواهم دوباره  ببینم ،اما از یک مسأله مطمئنم هرگز روی زمین نخواهم ماند ،همیشه بلند خواهم شد ...🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا ایناش ب کنار

اینکه من هرچی دیدمو شنیدم یا دست بزن دارن یا بددهنن یا خیانت میکنن

بخدا مجردی خیلی بهتره 

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم بهتون) کاربرسال ۹۷ هستم که الکی الکی ترکیدم😒

پنج تا انگشت یکی نیست گل هر چقدر جامعه بد شده باشه بازم تک و توک آدمای با شخصیت و اصیل وجود داره...

مجردی و تنهایی تا یه زمانی جواب میده بعدش عین خُره میفته به جونت...

خدا آدم رو یه جوری خلق کرده که تنهایی نمیتونه دووم بیاره نیاز به همدم داره

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

واقعا همه ی مردا مثل همن البته بجز باباهامون

جدی اونا رو مامانامون از بهشت پیدا کردن کشوندن خواستگاری 😂

👩🏻‍⚕️    هیچوقت به اندازه وقتایی که بابام بهم میگه خانم دکتر کوچولو ذوق نمیکنم :)

توروخدا تاپیک اخرمو گزارش بزنین😭

زدم 

زندگی بارها مرا در هم کوبید ؛ چیزهایی دیدم که هیچگاه نمیخواهم دوباره  ببینم ،اما از یک مسأله مطمئنم هرگز روی زمین نخواهم ماند ،همیشه بلند خواهم شد ...🌱

منم اینطوری میگفتم ولی من نیاز دارم یکی بهم محبت کنه بغلم کنه 😔

دقیقا منم این نیاز ها رو دارم اما انگار نبود این آغوش بهتر از بودنش چون مرد ها امکان دوست دارن زنا رو کوچیک بشمارن