سلام دوستان یه کودک سه ساله ونیمه داشتم امونمو بریده بود قشنگ ده سال پیرشدم خودم فهمیده بودم بیش فعالی داره به هرکی میگفتم میخوام ببرم دکتر دارو بده میگفتن وای نه دارو خوب نیست فلانه واینا حتی تونی نی سایتم مخالف دارو درمانی وحتی یسریا مخالف دکتربردن بودن منم هی دودل بودم وشکاک تااینکه مصمم شدم وبردم وای بچها نگم ازنتیجه عالیه دوست ندارم تاپیکم طولانی بشه وخسته کننده ونخونید ولی اگر خواستین بیشترتوضیح میدم فقط خواستم بگم حتما حتما ببرید پیش یه دکترخوب هم خودتون راحتمیشید هم بچه
هرچیزی که هست بگو حتما ببرن خود دکتر تشخیص میده نمیدونم چرا ما اسم روانپزشک میاد ناراحت میشیم ومقابل ...
گفتم والا خواهرم میگ ن چون زیاد این بچه رو نبردم بیرون و تو دوران کرونا بوده و این حرفا اجتماعی نیست وگرنه خیلیم باهوشه من فقط از لحاظ خاله بودن نگرانشم و غصه میخورم
عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸)
اوووه این چیزایی که گفتی برای ۵ ساله غیر طبیعیه چطور خودشون بفکر نیستن که دکترببرن...حالا ایشالله که چیزی نیست ضرر که نداره یه جلسه دکتره دیگه خودش کلی تست میگیره اگرچیزی باشه تشخیص میده اونجورنیست الکی انگ بزنه به بچه یا الکی دارو بده