2777
2789
عنوان

نوزادم مریضه داره ولی بدنش سرده

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بردمش صبح وقتی خوابه آرومه نه سرفه ای ن خس خس سینه ای وقتی بیدار میشه خیلی بد سرفه میکنه

قربونش بشمم.سرما خورده طفلی.توروخدا نی نیو نزار کسی ازونور میاد ببوسه.الان فصل سرماست کلی لباس تنش کن.زوده زود خوب میشهه

خدا خیرت بده تن خودتو عزیزات سالم باشه توهمین نی نی سایت خوندم یکی از مادرا دقیقا مشکل منو داشته،

سلامت باشي عزيزم. بله هر دارويي عوارضي داره

توي بعضي بچه ها شايد شديدتر بشه و لازم به تغيير دارو لاشه

💕

سلامت باشي عزيزم. بله هر دارويي عوارضي دارهتوي بعضي بچه ها شايد شديدتر بشه و لازم به تغيير دارو لاشه

سلام عزیزم سال نو مبارک سالم وتندرست باشید همیشه،عذرخواهی میکنم شما پزشک مغزواعصاب خیلی خیلی خوب میشناسید معرفی کنید؟برادرزادم سه ساله بیماری گرفته که نتونستن درست درمون تشخیص بدن ،شک به آنسفالیت (التهاب مغز )دادن،پونزده سالشه بچه سالم یهو گیج ومنگ میشه کارهایی میکنه که دست خودش نیس ،😪😪

سلام عزیزم سال نو مبارک سالم وتندرست باشید همیشه،عذرخواهی میکنم شما پزشک مغزواعصاب خیلی خیلی خوب میش ...

سلام ممنونم به همچنين شما 🌹

دكتر گيو شريفي خيلي معروف هستت

من پيجش دارم معمولا موارد نادر رو خوب تشخيص ميده

💕