2777
2789
عنوان

از کجا بفهمم الرژیم نسبت ب فصل پاییزه یا به گربه

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 40 پست
هرجور صلاحته عزیزم شما خودتون دارین در جریان همه چیش هستین ولی من خودم از اول موافق نبودم واین که حی ...

اره با این بخش حرفت موافقم ک بدجور وابستگی میاره و از الان نگران روزی هستم ک خدایی نکرده بلایی سرش بیاد چجوری کنار بیاییم

دخترم خیلی وقتش ازاد نیس واس کلاسایی ک میگی فقط ی کلاس زبان میره ب شدت درس میخونه یازده تجربیه هدفش دندون پزشکیه از الان واس کنکور خودشو اماده میکنه

من خودم هم نقاشیم خوبه و زیاد میکشم هم تو خونه با ارگ موسیقی کار میکنم هم باشگاه ورزشی میرم اما وجود این گربه یه چیز دیگس و واقعا تاثیر زیادی تو روحیمون داشته

پیش ب سوی قوی تر شدن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین. گُل گفتی. لایک داری. منم خیلی از کامنتش بدم اومد منتها تاپیک شما بود و مخاطبش شما بود ...

فک کنم کسایی ک حیوون خونگی ندارن نمیتونن میزان اهمیت اونا رو برا صاحباشون درک کنن

منم قبلا زیاد درکی ازشون نداشتم و واسم عجیب بود ک انقد دوسش دارن و وابستشن 

پیش ب سوی قوی تر شدن...
ازمایش تست حساسیت بده‌معلوم میشه

اونو ک میدونم خواستم ببینم میشه همینجوریم حدس زد یا ن

اینم بگم الان دو روزه بهترم هی کم و زیاد میشه انگار

صبحا بیشتره ولی بعدازظهر و شب خیلی کمه یا کلا خوبم

بخاطر همین میگم نکنه از سرماس صبح ک از زیر لحاف یهو میام بیرون سردم میشه اخه

پیش ب سوی قوی تر شدن...
اونو ک میدونم خواستم ببینم میشه همینجوریم حدس زد یا ناینم بگم الان دو روزه بهترم هی کم و زیاد میشه ا ...

ببین نمی‌خوام ناراحتت کنم ولی خودت چندشت نمیشه یه حیون نگه داری میکنی؟بلخره اون حیوون دستشویی میکنه پاهاش کثیفه موهای بدنش همش رو زمینه ....من ک خودم نمیتونم کنار بیام بااین موضوع

ببین نمی‌خوام ناراحتت کنم ولی خودت چندشت نمیشه یه حیون نگه داری میکنی؟بلخره اون حیوون دستشویی میکنه ...

مگه گربه چندشه؟   پس این کشورهای خارجی اغلب گربه و سگ نگه می دارند همه از نظر شما کثیفند.   قرار نیست همه مثل شما باشند.   محض اطلاع گربه جزء تمیزترین حیوونهاست.  دستشویی رو فقط تو خاک انجام می ده. و حتی روش رو می پوشونه.  دائم خودش رو لیس می زنه. و هیچ نوع جانوری از کک و پشه و ساس نداره.     موهاش هم بریزه با جارو برقی تمیز می شه.   ضمنا استارتر سؤالش چیز دیگه بود.    

ببین نمی‌خوام ناراحتت کنم ولی خودت چندشت نمیشه یه حیون نگه داری میکنی؟بلخره اون حیوون دستشویی میکنه ...

دوستمون جوابتو داد گربه وااقعا تمیزه اصلا هم امکان نداره جایی غیر از ظرف مخصوص خاکش دسشویی کنه بعدشم حتما روشو با خاک میپوشونه

بعدم ک کلی با لیس زدن خودشو تمیز میکنه توی بزاقشون ماده ضدعفونی کننده دارن

پیش ب سوی قوی تر شدن...
مگه گربه چندشه؟ پس این کشورهای خارجی اغلب گربه و سگ نگه می دارند همه از نظر شما کثیفند. قرار نیس ...

چون کشور های دیگ این کارو انجام میدن دلیل نمیشه که کارشون درست باشه جای حیون تک خونه نیست که تو جنگل و خیابونه محیط خونه باید پاک باشه ...البته من نظرم رو تحمیل نمیکنم هر کسی یه اعتقادی داره