دوستان تهران کسی برای سونوگرافی ب نسل امید رفته ؟راضی بودین؟شنیدم رستاک و نسل امید تو تهران بهترین اند ولی کامنتهای منفی زیاد خودندم 🥺😔خیلی دو دلم کردند
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم من هفته پیش رفتم ولی ن این جاهایی ک اسم بردی هرجابری فرقی نداره چراانقد استرس داری ونگرانی
اخه سونوگرافی ان تی برای بررسی سندروم دان جنین ه،میخام جایی برم ک اطمینان کامل پیدا کنم .دکتری ک انتخاب کردم تو ایران حرف اول و میزنه خیلی راحت و با تشخیص درست تونستم باردار بشم خود دکتر هم گفت هر جا دوست داری برو ولی من اصرار کردم ک ی جای خوب معرفی کن ایشون دو جا رو معرفی کرد ولی کامنتهای خیلی خیلی منفی در موردشون خوندم
ممنون که جواب دادی عزیزم ،من که هر چی تماس میگیرم مطبشون جواب نمیدن،شوهر منم واریکوسل داره که دکترا ...
حضوری برو بیمارستان بهمن،شنبه ها و پنج شنبه ها من رفتم بیمارستان بهمن منشی ش بود طبقه زیر زمین کلینیک زنان،حضوری باید وقت گرفت مطبش ک من حضوری رفتم اصلن جواب سلامتم نمیدن،برو با خیال راحت حتما حتما باردار میشی ب امید خدا