من ۲۴ سالمه و شاید از ۹۵ دخترا سرزمینم تو خانواده بهتری بزرگ شدم و شاید خیلی از دغدغه های اینجا اصلن برای من پیش نیومده بهش فکر کنم ...
از وقتی اومدم اینجا چیز های عجیبی دیدم
دوست داشتم یه بار تاپیک بزنم و نظرمو بگم
من می دونم در جنس زن و دختر حسادت یه حس خیلی قوی هست و طبیعیه که داشته باشه اما وقتی تاپیک می زنید که مثلن فلان اتفاق افتاد و کلی توضیح میده و اخرش میگه من حسود نیستم البته !فقط زورم اومده !
چرا اخه ! سر من کلاه میزاری سر خودتم می تونی بزاری ؟
دوم موضوع اینکه باید یه این رو بپذیرید خدا همه چیز رو به یه نفر نداده
به یکی خوشگلی داده
به یکی خانواده خوب داده
به یکی هوش داده حالا از هر جنسی ریاضی،هنری،موسیقی.
به یه نفرم شانس داده ...
شاید یه نفر تو کل زندگیش بدبختی کشیده حالا یه نفر تو زندگیش اومده که یکم بهش حس خوب بده حالا طرف خوشتیپه ،پولداره ،خیلی با اخلاقه یا هر چیزی
چرا مگید اون از من چه چیزی بیشتر داره !هیچ کس در بطن زندگی کس دیگه ای نیست
سوم موضوع اینکه هیچ ادم کاملی نیست مثلن طرف میگه این ویژگی پارتنرمو رو دوست ندارم
خب طبیعیه شما خودتم کامل نیستی سعی کنید فردیت ادم هارو بپذیرید و همینطور که هستن دوست داشته باشین (البته اون ۱۰ مورد اصلی که در فرد ایده ال یه نفر هست رو نمی گم )
چهارم و مهمترین مورد تاپیک های مثلن از جنس مادر شوهر و و جاری... چیزی که شما دارید می بینید فقط یه طرف ماجراست از کجا معلوم ایشون جبران همون اتفاقات انجام نداده باشه !
پس زیاد جدی نگیرید
اخرین هم
از طرف یه دوست ،خواهر یا هر کسی تا وقتی چیزی برای یاد دادن به بچه تون بدست نیوردین ،لطفن ازدواج نکنید قرار نیست با ازدواج به کسی کاپ قهرمانی بدن
ارزو خوشبختی ✨🪐