2777
2789
عنوان

بچه ها دانشگاه روم حساس شدن 😂🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 905 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشگاه تاپی درس میخونی؟چون معمولا دانشگاه های تاپ این رفتارا نیس توش از این استادهام ندارن

دقیقا ...

تازه من آزاد علوم پزشکیم تو یه شهر خوب ،چقدر تو همین سایت چرت و پرت گفتن ،امتحان ندیم شیک یه صفر میذارن برات ،هرچقدرم فعال و ... باشی 🫠

You're all the things I've got to remember

دقیقا ...تازه من آزاد علوم پزشکیم تو یه شهر خوب ،چقدر تو همین سایت چرت و پرت گفتن ،امتحان ندیم شیک ی ...

والا منم ندیدم نه از این استادا نه از این هم کلاسیا

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
والا منم ندیدم نه از این استادا نه از این هم کلاسیا

هم کلاسیای عجیب دیده میشن

ولی ما استادامون کوییز ندی هم روزگارت سیاهه

چه برسه میانترم

من استاد راهنمای خودم که تازه منو یکی از بهترین دانشجوهاش میدونه و کلی کار سرم میریزه میانترمشو که خراب کردم اصلا تبعیضی قائل نشد،فقط گف یه پروژه کمکی میذارم براتون.برای کل کلاس اونم.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

هم دانشگاهی منین جدی؟

اره قبلا بودم

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
هم کلاسیای عجیب دیده میشنولی ما استادامون کوییز ندی هم روزگارت سیاههچه برسه میانترممن استاد راهنمای ...

خداشاهده برا ما پروژه امتیازی میذاشتن یه اپ رو با یه زبانی که تا حالا تدریس نکردن انجام بدیم بعد کلا یک و بیست پنج صدم نمره داشت‌. یعنی مثلا اگه جر میدادی خودتو یاد بگیری بزنی آخر سر یه نمره دستتو میگرفت

خداشاهده برا ما پروژه امتیازی میذاشتن یه اپ رو با یه زبانی که تا حالا تدریس نکردن انجام بدیم بعد کلا ...

همون دیگه

پروژه امتیازی مام ۱ نمره بود،اونم یه شبیه سازی خیلی سخت بود که مربوط به یه اکچویتور بود،عملا انتقال حرارت و خواص پیزوالکتریک ها و سیستمای میکرو الکترومکانیکی رو ترکیب کرده بود‌،ازمون طراحی و تحلیل و بهینه سازی اینو میخواست

تهش خودمو کشتم ۰‌.۸۷ گرفتم

تازه خود میانترمام نمره دهیاش نابود

در حدی که نصف نمره رو میگرفتی باید شاد میشدی تازه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه