2777
2789

بچه ها من امسال ترم اول فیزیو شهید بهشتی ام

البته شهریه پردازش

طرح اجباری ندارم مدرکم از همون اول آزاده وقت آزاد زیادی هم دارم

از یه طرف به خودم میگم کنکور دوباره بدم و رشته ی تاپ تری قبول شم

چون باعث میشه توی خانواده هم مقبولیت بیشتری پیدا کنم هم آزادی بیشتری این رو مطمئنم اگر رشتم بهتر بشه شرایطم هم بهتر میشه

از یه طرف میگم بیخیال بابا دنبال دردسری؟

از نظر علاقه واقعا به هیچکدوم از رشته های علوم تجربی حتی رشته ی خودم علاقه خاصی ندارم فقط حیرون و سرگردونم

واقعا شما جای من بودین چیکار میکردین؟؟ صادقانه بگین کنکور مجدد میدادین برای به دست آوردن آزادی یا نه؟؟

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇  ẓѧһяѧ

نه همینو بخون بابا

اخه بعضیا واقعا مسخرم میکنن

اون دفعه یکی از فامیلامون به مسخره و پوزخند درمورد رشتم میگفت

گفتم شاید اگر برم رشته ی تاپ تر بهتر باشه...

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇  ẓѧһяѧ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم خوشحالم😍چقد موقعیت خوبی داری❤️❤️

بستگی داره

اگه روحت اسیب نمیبینه

اگه میتونی 

و مطمعنی میشه تلاش کن

اگر نه تو خیییلی جایگاه خوبی داری همین الانم

عالییه

دعا کن منم فیزیو قبول شم❤️

من ک فقط میخام امسال تموم بشه برم دانشگاه

فقط اینو بگم ک اگه صرفا ب خاطر حرف بقیه میخواهی ب خودت سختی بدی اینو بدون هر کار کنی واست حرف در میارن.. پس بیخیال بقیه😉

عزیز دلم خوشحالم😍چقد موقعیت خوبی داری❤️❤️بستگی دارهاگه روحت اسیب نمیبینهاگه میتونی و مطمعنی میشه تل ...

والا رونیه ام که خیلی لطیف و حساسه

فقط یه طمع و عقده ی کوفتی تو قلبم مونده که نمیدونم چیکار کنم

انشالله به حق حضرت ام البنین فیزیو تهران قبول شی😍😍فقط یه چیزی بگم اشتباه من رو نکن

فیزیو دانشگاه ایران رو بالای دانشگاه شهید بهشتی بزن ما هممون گول خوردیم فکر می‌کردیم شهید بهشتی تاپ تره ولی از نظر فیزیو دانشگاه ایران بهتره

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇  ẓѧһяѧ

من ک فقط میخام امسال تموم بشه برم دانشگاهفقط اینو بگم ک اگه صرفا ب خاطر حرف بقیه میخواهی ب خودت سختی ...

اخه دوستام که خوابگاهین نسبت به من آزادی بیشتری دارن گفتم کنکور بدم یه رشته دیگه یکم دورتر قبول شم منم اون آزادی رو کسب کنم هرچند میدونم فکر احمقانه ایه...

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇  ẓѧһяѧ

😐مطمئنی فیزیو هستی؟؟رشته هایی ک طرح دارن چ شهریه پرداز باشن چ روزانه طرح دارن فیزیو هم از امسال شد ...

عزیزم خود دانشگاه خود رئیس دانشگاه به ما گفته طرح ندارین 

کلا شهریه پرداز هر رشته ای باشی طرح نداری طرح فقط واسه دولتیاست

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇  ẓѧһяѧ

فقط اگه علاقه داری دوباره کنکور بده وگرنه رشته و دانشگاه خودت خیلی خوبه همینو ادامه بده

نه والا علاقه ندارم... احساس میکنم دیگه به هیچی علاقه ندارم فقط مثل مترسکا از این طرف به اون طرف سرگردونم...

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇  ẓѧһяѧ

عزیزم خود دانشگاه خود رئیس دانشگاه به ما گفته طرح ندارین کلا شهریه پرداز هر رشته ای باشی طرح نداری ط ...

خانوم بستهههههههه چ رئیس دانشگاه بیسوادی😂

شهریه پرداز شهید بهشتی رو میتونستی بری پزشکی دندون و دارو 

ما ک شوت نیستیم من خیلی وقته از همه چیزای کنکور خبر داریم

انشالله موفق باشی