2777
2789
عنوان

اگر جای من بودین چیکار میکردین صادقانه بگید🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 1073 بازدید | 46 پست
نه والا علاقه ندارم... احساس میکنم دیگه به هیچی علاقه ندارم فقط مثل مترسکا از این طرف به اون طرف سرگ ...

خب پس رشته خودت رو ادامه بده چون ادامه ی این مسیر فقط در صورتی که علاقه و هدف داشته باشی ممکنه اونم با این وضعیت کنکور

دور از جونت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانوم بستهههههههه چ رئیس دانشگاه بیسوادی😂شهریه پرداز شهید بهشتی رو میتونستی بری پزشکی دندون و دارو ...

من نیازی ندارم به تو چیزی رو ثابت کنم ناراحتی از تاپیکم برو بیرون خیلی از کنکوری ها منو میشناسن و میدونن دروغ نمیگم 

رتبم ۴۲۰۰ منطقه دو بود میتونستم برم دندون؟؟؟؟ ادای اونایی که همه چی رو میدونن در نیار 

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇  ẓѧһяѧ

من نیازی ندارم به تو چیزی رو ثابت کنم ناراحتی از تاپیکم برو بیرون خیلی از کنکوری ها منو میشناسن و می ...

میتونستی بری پزشکی چون امسال حتی تا ۴۹۰۰ منطقه سه پزشکی شهریه پرداز آوردن 

ناراحت نیستم از تاپیکت من خودم معلمم و امسال دارم درس میخونم واسه پزشکی 

ولی خب خندم میگیره دیگ…

موفق باشی 

میتونستی بری پزشکی چون امسال حتی تا ۴۹۰۰ منطقه سه پزشکی شهریه پرداز آوردن ناراحت نیستم از تاپیکت من ...

ببخشید ولی من حاضرم بمیرم ولی پزشکی تعهدی نرم

اتفاقا راست میگی

چوم یکی از دوستام که اونم ۴۲۰۰ منطقه ۲ بود رفت پزشکی دزفول

ولی من دلیل داشتم

میخواستم بزنم فیزیو شهریه پرداز که از کنکور هم محروم نشم ک درکنارش درس بخونم برای رشته تاپ راه نزدیک

ولی الان احساس پوچی میکنم...

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇  ẓѧһяѧ

اون شهریه پردازه

میدونی شهریه اش چقدره؟؟؟؟ شاید ۴۰ میلیون شاید خیلی بیشتر

ولی حداقل فیزیو شهریه پرداز ترمی کلا ۱۳ میلیونه

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇  ẓѧһяѧ

اون شهریه پردازهمیدونی شهریه اش چقدره؟؟؟؟ شاید ۴۰ میلیون شاید خیلی بیشترولی حداقل فیزیو شهریه پرداز ...

فقط دانشگاه آزاد ترمی ۶۰_۷۰ یا بیشتر هست ک در قورت تعهد سه ساله میشه ۴۰ تومن 

ولی پردیس ها شهریه هاش پایینه

پزشکی پردیسم ترمی ۱۵_۲۰ تومنه امیدوارم موفق باشی

همچنین😊 ولی لطفا تو تاپیک کسی سعی به مچ گیری نکن تو تو زندگی اونا نیستی نمیدونی شرایطشون چطوریه...

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇  ẓѧһяѧ