پس اگه بار اولته با گوسفندی بپز
خب گوشت هارو میتونی جدا بپزی
بزار یه دستور عالی بهت بگم
گوشت رو بدون تفت دادن با پیاز و خلال پرتقال بزار بپزه بعد که خوب پخت البته نزار ابش کامل بره
دربیار از تو اب تفت بده پیاز سرخ کرده بهش بزن و رب و زردچوبه و نمک و فلفل سیاه و دارچین و پودر هل بریز و سرخ کن بعد همون اب گوشت رو از صافی رد کن بریز روش و بزار خوب جا بیافته یکمم لیمو عمانی پودر کن بریز روش و در اخر هم زعفرون دم کردهههههه
لای برنج سرو کن و روشم برنج زعفرونی و زرشک و خلالهارو بریز