2777
2789
عنوان

لطفاخانومهای قزوینی بیاین ☺

237 بازدید | 14 پست

دوستان من برای جمعه میخوام قیمه نثار درست کنم..میخوان بدونم گوشتش گوسفندی باشه بهتره یا گوساله؟کدوم لذیذ تر میشه؟تو قزوین با کدومش میپزن؟

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤
با گوشت گوساله میپزن عزیزم  هم خوشمزه تره هم گوشتش آب نمیشه

مرسی عزیزم.شما ساکن قزوین هستین؟من عاشق قیمه نثارم

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مزه اش فقط با گوشت گوسفندی عالی میشه گوشت گوساله خیلی بده اما خب اگه مهمون داری و واسه اینکه اب نشه میتونی نصف گوسفندی و نصف گوساله بزاری برای اینکه مزه اش هم خوب باشه

من قزوینیم گوشت گوسفند که خیلی بهتره


به نظر‌منم عطرش بیشتره...ولی یه مقدار چربی داره...اشکال نداره؟

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤
مزه اش فقط با گوشت گوسفندی عالی میشه گوشت گوساله خیلی بده اما خب اگه مهمون داری و واسه اینکه اب نشه ...

آخه اونجوری میترسم گوسفندی آب شه و گوساله سفت بمونه ...😔...بار اولمه از روی دستور سرآشپز میخوام بپزم... امیدوارم خوب شه

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤
نه از نظر من که اشکال نداره وای میخوام😍😍😋😋

میخوام از روی دستور سر آشپز میپزم...بار اولمه.. به نظرتون خوب میشه؟

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤
آخه اونجوری میترسم گوسفندی آب شه و گوساله سفت بمونه ...😔...بار اولمه از روی دستور سرآشپز میخوام بپز ...

پس اگه بار اولته با گوسفندی بپز

خب گوشت هارو میتونی جدا بپزی

بزار یه دستور عالی بهت بگم

گوشت رو بدون تفت دادن با پیاز و خلال پرتقال بزار بپزه بعد که خوب پخت البته نزار ابش کامل بره

دربیار از تو اب تفت بده پیاز سرخ کرده بهش بزن و رب و زردچوبه و نمک و فلفل سیاه و دارچین و پودر هل بریز و سرخ کن بعد همون اب گوشت رو از صافی رد کن بریز روش و بزار خوب جا بیافته یکمم لیمو عمانی پودر کن بریز روش و در اخر هم زعفرون دم کردهههههه

لای برنج سرو کن و روشم برنج زعفرونی و زرشک و خلالهارو بریز

پس اگه بار اولته با گوسفندی بپز خب گوشت هارو میتونی جدا بپزی بزار یه دستور عالی بهت بگم گوشت رو ب ...


وای مرسی عزیزم..خدا خیرت بده 😍😍

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز