2777
2789
عنوان

کسی هست از مادرش نفرت داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 28 پست
منم

هرچند وقت یکبار شروع میکنه پیام دادن و فحاشی و توهین.

بار اخر دیروز پریروز بود هفت صبح پاشدم بچه را بفرستم مدرسه شروع کرد پیام دادن دستام میلرزید بدنم بخ کرده بود

شوهرم گوشیو گرفت خواست زنگ بزنه هرچه از دهنش میاد بهش بگه نذاشتم

بهش پیام داد که من شوهرشم لطفا انقدر با اعصاب همسرمن بازی نکن انقدرم پشت سرمن حرف نزن کاری داری زنگبزن تا حوابتو بدم .

باز پیام نداد 

دیگه الان تو ایتا طومار نوشته بود منم ندیده حذفش کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه تا آخرین لحظه ی عمرش باهاش مشکل داشتیم تا فوت کرد من حتی گریه هم نکردم فقط یبار رفتم سر خاکش تو ا ...

همه میگن بمیره ناراحت میشی من انگار بیحس شدم

هیچ مهری بهش ندارم 

هیچ محبتی تو دلم نیست

همه زجرهایی که بهم داده جلوچشممه

از مدرسه میومدم بعدناهار یکم میخوابیدم میومد با کتک بلندم میکرد میگفت پاشو ظرفاروبشور

صبح زود آب یخ میریخت روم میگفت پاشو کارهای خونه را بکن

مثل کلفت جلو دستش کارمیکردم دستام شدن مثل کارگرها هیچوقتم قدر ندونست

رختخواب زیر خودشم جمع نمیکرد

تنبل تربن موجودعالم تشنه بشه صبرمیکنه یکی بیاد براش آب بیاره 

با زبون روزه بارها به قصد کشت کتکم زد

میرفتم مسجد بشینم دودقیقه اروم خلوت کنم میگفت میری شوهر پیداکنی کسی نمیگیرتت

چندسالگی ازدواج کرده و بچه دار شده؟دارویی مصرف میکنه؟منم بودم تو همچین شرایطی که میگی.

نه میگه من بهترین ادم روی کره زمینم همه تون اشغالید 

میگه من بهترین مادردنیام بچه هام مشکل دارن شوهرم مشکل داره

نوزده سالگی ازدواج کرده

همه میگن بمیره ناراحت میشی من انگار بیحس شدمهیچ مهری بهش ندارم هیچ محبتی تو دلم نیستهمه زجرهایی که ب ...

نه برای مرگ چنین افرادی هیچ ناراحتی وجود نداره امیدوارم خدا آرامش و امنیت و به زندگیت برگردونه عزیزم 

آقایون من و لایک و ریپلای نکنن 
نه برای مرگ چنین افرادی هیچ ناراحتی وجود نداره امیدوارم خدا آرامش و امنیت و به زندگیت برگردونه عزیزم

چرا انقدر عذاب وجدان بهمون میدن 

چرا انقدر میگن مادر مادر ...

مگه بچه جرم کرده؟

بابامم گاهی کتکمون زده گاهی فحش داده تحقیر کرده

ولی به شدت بامحبته دلسوزه هربار اسباب کشی کردم اومد

بچه دارشدم اومد

هرکاری داشتم پشتم بود 

هروقت پول خواستم بهم داد

تنها عیبش این بود حریف این اژدها نمیشد جلوش درنمیومد بگه مثلا گه خوردی بچه مو کتک زدی

بلاکش کن و شمارش هم مسدود کن.دقیقأ میدونم چی میگی

میره تو تمام فامیل میشینه گه خوری میکنه عقب منو شوهرم

الان اینستا بلاک کردم ازبس چرت و پرت میفرستاد 

همونم اتیش گرفت وقتی فهمید 

هی میگه عاقت میکنم نفرینت میکنم

کاش میمرد شاید یکم برام عزیز میشد

چرا انقدر عذاب وجدان بهمون میدن چرا انقدر میگن مادر مادر ...مگه بچه جرم کرده؟بابامم گاهی کتکمون زده ...

خیلی هاشون خودشون تو زندگی هاشون آسیب دیدن و تو روانشون تاثیر گذاشته و درمان نشدن و این آسیب و به بچه هاشون منتقل میکنن نسل ما آگاه تر شده اگه ترومای روحی داشته باشیم یا به روانشناس مراجعه می کنیم یا به بچه داشتن فکر نمی کنیم نمیدونم دلمون به حال اونا بسوزه یا ما من کاملا حالت و درک میکنم این روزا هم تموم میشه عزیزم ممنون که صبوری میکنی 

آقایون من و لایک و ریپلای نکنن 
میره تو تمام فامیل میشینه گه خوری میکنه عقب منو شوهرمالان اینستا بلاک کردم ازبس چرت و پرت میفرستاد ه ...

میدونم چجوریه. میدونم.

بگو قبل اینکه تو منو عاق کنی من عاقت کردم.

بذار هرچی میخواد بگه به فامیل. 

بازی روانی راه میندازه که بخواد تسلط پیدا کنه. یجورایی از این کارش تغذیه میکنم. اختلال روان شدید داره.

شده باشه قید خودش و فامیل رو بزن یا هرکی که حرف اونو برات میاره.

تمرکزت رو بذار رو ترمیم آسیب های خودت و بچه و شوهرت.

اون درست بشو نیست. شما هم فقط روانت داغون تر میکنی. نذار بیشتر ازین آسیب بزنه.

خیلی هاشون خودشون تو زندگی هاشون آسیب دیدن و تو روانشون تاثیر گذاشته و درمان نشدن و این آسیب و به بچ ...

الان که پدرت مرده چه حسی داری

وقتی خبر مرگش را شنیدی چه حسی داشتی

میدونم چجوریه. میدونم.بگو قبل اینکه تو منو عاق کنی من عاقت کردم.بذار هرچی میخواد بگه به فامیل. بازی ...

نه اون همه را روانی کرده 

داداشم چندبار خواسته خودکشی کنه

خدا ازش نگذره 

قیامتی هست و منتظر اون روزم که وایسه و جواب بده

چکار

پسر پرستی عاشق داداشمه هیچوقت تو هیچ مورد هوامو نداشت یه چیز دیگه هم هست که نمیشه گفت آخرم بهم گفت مگه دخترم هستی واسه تو بچت کاری کنم یا حالتون بپرسم منم گرفتم مادر ندارم 

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞