مراجعینم خیلی بو میدن خیلییییی زیادتر از حدی که تصور کنید بعد مشخصه بوی عرق تازه نیستا چون ممکنه برای همه ماها پیش اومده باشه با بدن تمیز رفتیم بیرون و با فعالیت عرق کردیم ولی بویی که از اینا میاد مشخصه که چندین ماهه حتی لباساشونو نشستن🤮😷حالا اسم نمیبرم ولی اکثرشون از یه قوم خاص هستن و از بچه مدرسه ای بگیر تا سن بالاهاشون این بوی تعفن رو دارن و متاسفانه اتاق کارم همین بو رو به خودش گرفته😫تو این سرما مجبورم پنجره هارو باز بذارم حالا تصمیم گرفتم خوشبو کننده بخرم بذارم تو اتاق ولی بازم بعید میدونم جواب بده😑تو رو خدا حداقل هفته ای یکبار لباس بیرونی هاتونو بشورید خانمای چادری شما علاوه بر لباس چادر هم باید بشورید من که دیوونه شدم از ترس اینکه لباسام بوی مراجعینم رو نگرفته باشه هر روز میشورمشون😑
شاید خودمون به بوی بدن خودمون عادت کرده باشیم متوجه نشیم ولی برای بقیه بسیار آزار دهنده هست😣
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.