2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من اولین تاپیکی که از شما دیدم نوشته بودین انگاری حامله هستین و تعجب کرده بودن ‌‌‌... چقدر زمان زود گذشت 

ان شاالله بسلامتی زایمان میکنید . نگران نباشید منم هر دو سزارین بودم بعد  تقریبا ۱۰ کاملا خوب میشید

خدا پشت پناهتون باشه با گل پسرتون برمیگردین خونه دخترتون هم کلی خوشحال میشه 😍 

مادر دو دختر زیبا 💕
عزیزم من اولین تاپیکی که از شما دیدم نوشته بودین انگاری حامله هستین و تعجب کرده بودن ‌‌‌... چقدر زما ...

خيلي زود گذشت

به اميد خدا

ديگه از بيمارستان بيام خونه استرس تموم ميشه

همون روز عمل خيلي برام ترسناكه

فداي شما عزيزدل ان شاالله خدا گل دخترا رو حفظ كنه براتون سالم باشن هميشه

مليكا هستم🥰
وای منم ۹ هفته باردارم طبیعی حتما سخته ؟😱

اوووووو تز الان الان استرس نداشته باش روز زایمان خدا ادمو کمک میکنه من دخترمو طبیعی دنیا اوردم وحشتناک راحت بود ...انقد ددکترم خوشس اومد وقتی بچمو اورد بیرون گفت یکی از بهترین مامانا بودی ک همکاری کردی جیغ و داد اصلااااااااااا نداشتم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

خدا کنه منم درد نداشت باشم واقعا هیچ دردی نداشتی ؟

ن بخدا 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏