محمدجوادقندی مدیر استارتر عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 5425 عنوان وای الان از خواب بیدار شدم و ی وضعی شده بود 🤧🤧🤧 180 بازدید | 12 پست همه شهرا بارون و برف میاد اونوقت شهر ما گرد و غباره ای خدااااااااااااااااا😐😐😐😐😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓🤕🤕🤕🤕🤕خواهشا دعا کنین شهر ماهم خب بشه بارون کنه🙏 اهههههههههههه😤😤😤😤😤 عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇 پسرمو میگم👼 😅😅 اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛 1403/09/25 | 13:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 29879 الهیییییییی امینننن خفه شدیم مامانم اوت کرده اسمش من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
ماشمالو۲۲ عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 305 کدوم شهری مشهد از دیشب داره برف میاد دختر بودن زیبا ترین غم دنیاست🙃
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 29879 الهیییییییی امینننن خفه شدیم مامانم اوت کرده اسمش آسم اش من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
محمدجوادقندی مدیر استارتر عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 5425 الهیییییییی امینننن خفه شدیم مامانم اوت کرده اسمش زابل یعنی برای ما وضع و اوضاعی نیس پسرم طفلکی ابریزش بینی گرفته از گرد و غبار حتی توی خونه پر خاک شده الان عکسشو میزارم 😭😭😭😭😭 عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇 پسرمو میگم👼 😅😅 اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛
محمدجوادقندی مدیر استارتر عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 5425 کدوم شهری مشهد از دیشب داره برف میاد خوشبحالتون زابل هستیم انقد اوضاع خرابه که نگم توی خونه پر خاک شده بچمم همش ابریزش داره از این گرد و غبار عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇 پسرمو میگم👼 😅😅 اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 29879 زابل یعنی برای ما وضع و اوضاعی نیس پسرم طفلکی ابریزش بینی گرفته از گرد و غبار حتی توی خونه پر خاک شد ... اخخخ ما محروم بودیم من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
پـرےچـهر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 13622 تبریز هم تا چند روز پیش خیلی آلوده بود یه لحظه میرفتی بیرون نفست بند میومد ولی خداروشکر برف بارید هوا خیلی تمیزه الان انشالله زابل هم بارون میاد هوا تمیز میشه https://abzarek.ir/service-p/msg/2277698
محمدجوادقندی مدیر استارتر عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 5425 عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇 پسرمو میگم👼 😅😅 اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛
محمدجوادقندی مدیر استارتر عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 5425 تبریز هم تا چند روز پیش خیلی آلوده بود یه لحظه میرفتی بیرون نفست بند میومد ولی خداروشکر برف بارید ه ... انشالله ما که دیگ عادت کردیم به این وضع ولی بچه ها نه اون طفلکیا چه گناهی دارن فقط مسئولین پولارو برای خانواده های خودشون خرج میکنن به فکر مردم نیستن انگار بقیه بچه ندارن 😓😓😓 عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇 پسرمو میگم👼 😅😅 اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 29879 اره ماهم همینه من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
محمدجوادقندی مدیر استارتر عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 5425 اره ماهم همینه شما کدوم شهری ؟ عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇 پسرمو میگم👼 😅😅 اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 29879 شما کدوم شهری ؟ خوزستان من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم