2777
2789

برای جهیزیه چینی میخوام بخرم 

فنجان و سوپ خوری و فوری سرویس چینی به کار میاد ؟

با پول چینی ۱۲نفره میتونم۳دست ۶نفره بگیرم

چیکار کنم؟

🇯🇴الهی و ربی من لی غیرک🔆❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب سوپ خوری باید ببینی سوپ جلو مهمون می‌ذاری یا نه... من سوپ خوری گرفتم ولی فنجون و قوری و قندون و اینا رو نگرفتم... قندون شیشه ای و استکان گرفتم... قوری هم قوریش یه جوری بود فکر میکنم برای روی کتری و سماور کاربردی نبود 

امضا ندارم اثر انگشت زدم

من چینی رو فله‌ای گرفتم ۳ دست برنج‌خوری و خورشت‌خوری‌. دو دست کاسه آبگوشت خوری. دو دست پیاله. دو دست پیش‌دست و یک کاسه سوپ‌خوری و دو تا دیس که باید سه تا میگرفتم اشتباه کردم دوتا گرفتم

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
فنجونش به کار میاد چون خیلی شیکه برا پذیرایی ولی قوری و سوپخوری من دارم تو این هفت سال یه بارم استفا ...

فنجون سنگینه معمولا استکان میارن جلو مهمون... رنگ چای هم بهتر معلومه 

امضا ندارم اثر انگشت زدم

من سرویس کامل گرفتم اما خیلی از وسایلش به درد نمیخوره.مثلا یه ست دوازده نفره قهوه خوری با نعلبکی یه ست دوازده نفره فنجون چای توشه.اما الان که تازه دوباره خریدم رفتم فقط سرویس غذاخوری گرفتم مثل دیس و بشقاب و آش خوری و پیش دستی و بشقاب پلو وآش خورری و...که لازمن

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

فنجون سنگینه معمولا استکان میارن جلو مهمون... رنگ چای هم بهتر معلومه

من هم از فنجون استفاده میکنم هم از استکان 

سنگینی هم بستگی به چینی که داره میگیره 

من خودم چینی زرین دارم مثل پر کاهه خیلی ظریف و سبکه 

من سرویس کامل گرفتم اما خیلی از وسایلش به درد نمیخوره.مثلا یه ست دوازده نفره قهوه خوری با نعلبکی یه ...

فنجونش خیلی قشنگه 

میشه همیشه ازش استفاده کرد برا چای؟

من ندیدم کسی با فنجون پذیرایی کنه🥲میترسم خرج الکی باشه

🇯🇴الهی و ربی من لی غیرک🔆❤️