بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب سوپ خوری باید ببینی سوپ جلو مهمون میذاری یا نه... من سوپ خوری گرفتم ولی فنجون و قوری و قندون و اینا رو نگرفتم... قندون شیشه ای و استکان گرفتم... قوری هم قوریش یه جوری بود فکر میکنم برای روی کتری و سماور کاربردی نبود
من چینی رو فلهای گرفتم ۳ دست برنجخوری و خورشتخوری. دو دست کاسه آبگوشت خوری. دو دست پیاله. دو دست پیشدست و یک کاسه سوپخوری و دو تا دیس که باید سه تا میگرفتم اشتباه کردم دوتا گرفتم
کابر قدیمیام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر سادهی ما
من سرویس کامل گرفتم اما خیلی از وسایلش به درد نمیخوره.مثلا یه ست دوازده نفره قهوه خوری با نعلبکی یه ست دوازده نفره فنجون چای توشه.اما الان که تازه دوباره خریدم رفتم فقط سرویس غذاخوری گرفتم مثل دیس و بشقاب و آش خوری و پیش دستی و بشقاب پلو وآش خورری و...که لازمن