2777
2789
عنوان

آب قلم گوسفند

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 24 پست

امیدوارم بتونم کمکی بهتون بکنم

خوندنشون خالی از لطف نیست

ضرری نداره شاید کمکتون کنه

امیدوارم مشکلتون حل بشه گلم

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

امیدوارم بتونم کمکی بهتون بکنمخوندنشون خالی از لطف نیستضرری نداره شاید کمکتون کنهامیدوارم مشکلتون حل ...

یک دنیا ممنونم عزیزم😍😍🌹🌹

حتما میخونم و دعات میکنم گلم🌹😍

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک دنیا ممنونم عزیزم😍😍🌹🌹حتما میخونم و دعات میکنم گلم🌹😍

خواهش میکنم گلم 😊😍😘

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

سلام عزیزم خوب هستین؟!من سر زدم به یکی از نادیک های قدیمیتون.میتونم بپرسم لکنت زبان دخترتون خوب شد؟� ...

سلام عزیزم.. ممنونم

بعد از چندوقت خوب شد..  و مشکلی نداشت

تا اینکه چندوقت پیش حدود یک هفته دیدم صحبت کردنش مشکل داره.. 

کلمات رو با لکنت نمیگفت ولی تکرار میکرد.. مثلا میخاست بگه من رفتم پارک،، میگفت من من من من من من من رفتم رفتم رفتم رفتم رفتم پارک 

بمیرم دوسه بار هم گفت من نمیتونم حرف بزنم.. هربار بهش میگفتم توخیلی قشنگ حرف میزنی، اینهمه شعر بلدی.. اصلا تو روش نمیاوردم 

خداروشکر الان خوب هس. نمیدونم اون یک هفته چرا اونجوری شد. 

البته چند روز قبلش من پیشش با شوهرم یه بحثی داشتم، میگم شاید اون روش تاثیر گذاشته و بهش استرس وارد کرده

خدامنو بکشه😓هیچوقت جلو بچه هام بحث نمیکنم، اونروز اعصابم خرد بود حواسم به دخترم نبود

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
سلام عزیزم.. ممنونمبعد از چندوقت خوب شد.. و مشکلی نداشتتا اینکه چندوقت پیش حدود یک هفته دیدم صحبت ک ...

دختر منم سه سالشه سه روزه اینطور شده اولین حرف کلمه رو چند بار میگه دلم کبابه براش چند وقت طول کشید تا خوب شد؟ تو این سه روز یه وقتایی کامل خوبه ولی یه وقتایی افتضاحه من خیلی احساس گناه دارم خیلی. جلوش هم تا حالا با شوهرم دعوا کردیم هم خودشم خیلی دعوا کردم قبلا

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
دختر منم سه سالشه سه روزه اینطور شده اولین حرف کلمه رو چند بار میگه دلم کبابه براش چند وقت طول کشید ...

ببین عزیزم هربچه ای یه جوره.. ممکنه چندروزه دیگه خوب بشه، ممکن هم هس طول بکشه

دختر من حدود 2ماه اینجوری بود

شوهرمم نمیزاشت ببرم دکتر. میکفت بچه خواهرمم تو همین سن همینجوری شد خودش خوب شد

فقط اصلا توروش نیارین که حرف زدنش مشکل داره.. اگه خودش هم گفت من چرا اینجوری شدم بگو تو چون تند تند حرف میزنی... آروم باید حرف بزنی

من تو اینترنت دیدم نوشته بود خیلی از بچه ها بین 3تا6 سالگی چون حرف زدنشون داره کامل میشه لکنت میگیرن و خودشون خوب میشن،، ممکن هم هس ترسیده باشه

یامثلا مشاور میگفت ممکنه یه تغییر باعث این شده باشه.. مثلا اسباب کشی، از پوشک گرفتن و... 

بامشاور تلفنی که حرف میزدم گفت اصلا نباید تو خونه بحث و استرسی باشه. باید باهاش آروم و شمرده حرف بزنین.و بهش نگید چرا اینجوری حرف میزنی

باهاش بازیهایی کنید که مغزش فعال شه.. مثلا کاردستی بسازین. میگفت از این قیچی کوچیک که برا کاغذ هس بدین دستش که کاغذ ببره.. ببرین پارک و بین همسن و سالاش که باشه و بازی کنه مغزش و ذهنش تقویت میشه و خیلی تاثیر مثبت داره

ببین عزیزم هربچه ای یه جوره.. ممکنه چندروزه دیگه خوب بشه، ممکن هم هس طول بکشهدختر من حدود 2ماه اینجو ...

خیلی از خوب شدنش گذشته؟! دلت پاکه معلومه مامان جان تو رو خدا برای دخترمم دعا کن. خیلی محیط خونه رو اروم کردم و باب میلش هست همه چی. بازی هایی که دوست داره همش انجام میدیم مهدکودکم میره خیلی سرگرم میشه و دوست داره اصلا هیچی به روش‌ نمیاریم. خدا خیرت بده جواب دادی عزیزم همیشه تنتون سالم باشه دعاگوی ما باش حتما

خیلی از خوب شدنش گذشته؟! دلت پاکه معلومه مامان جان تو رو خدا برای دخترمم دعا کن. خیلی محیط خونه رو ا ...

عزیزم نگران نباش. خدا خودش هوای این بچه های معصوم رو داره.. خداروشکر مامان خوبی مث تو داره که به فکرش هستی و حواست بهش هس

منتظرم خیلی زود بیای همینجا بگی دختر شیرین زبونت خوب شده😍😍

دختر من اول بهار لکنت گرفت و دوماه طول کشید تا خوب شد.. 

نگران نباش. خیلی زود خوب میشه.. به نیت دختر قشنگت صلوات فرستادم.. خدا به حق مظلومیت رقیه 3ساله کمکش میکنه گلم

عزیزم نگران نباش. خدا خودش هوای این بچه های معصوم رو داره.. خداروشکر مامان خوبی مث تو داره که به فکر ...

مرسی مامان مهربون.

ان شاالله میام خبرای خوب بهت میدم به زودی