2777
2789

ببین قنداقش نمیکنی

اگه بتونی قنداقش کنی یا حداقل یه پارچه بزرگ باشه بچه مثل قنداق بپیچ توش بعدش بذار ش روی شونه ات جوری ک یکم سرشو بالاتر نگه دار

بعدشم ببین اگه سزارین نیستی پاشو راه برو اروغشو بگیر من با بچه هام حتی شده یه ربع راه میرفتم تا آروغ میزدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری نداره که سرشو بزر رو شونت ۱دستتو بزار پشت گردنش با ۱دستت اروم بزن از وسط پشتش تا آروغ بزنه

پشت گردنش که نمیشه دستشو بذاره اون یه دستش که باید ضربه بزنه اون وقت بچه از گردن آویزون بشه؟

من اینجوری بغلش میکنم واینمیسته

منم نمیتونستم روی شونه ام بزارم دکتر گفت جلوی شکم بچه را به حالت نشسته بزارم و راه برم یکم بالا پایین کنم تا آروغ بزنه 

یا دمرو بزار روی دستت آروم بزن پشتش 

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

منم نمیتونستم روی شونه ام بزارم دکتر گفت جلوی شکم بچه را به حالت نشسته بزارم و راه برم یکم بالا پایی ...

بله باید بچه رو روی ساعد  یه دست بداری طوری که چونه  و گردنش رو با کف دست حمایت کنی و با دست دیگه ماساژ بدی

چند روش هست ،رو شونه ،رو ساعد دست ، خوابوندنش رو رونهای پات در حالتی که نشسته ایی ، اگر کلا می ترسی در حالتی که خوابیده ،به یک شونه متمایلش کن و اروم اروم پشتش رو بمال ،یکم طول میکش ولی جواب میده ولی قشتگ بیاریش رو یک شونه که اگر کمی شیر بالا آورد از دهنش خارج بشه 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭