2777
2789

داریم میریم سفر کل خونه شده چمدون زندگیم به هم ریخته

بعد یه کار کامپیوتری داشتم (آموزش مجازی) گفت من اونو برات انجام میدم تا کارای دیگه تو میکنی. بعد داشتم لباسارو خشک میکردم و دنبال لباس زیر و جوراب بودم که بچینم توو چمدون هی داد میزد عزیزم میدونی اینو با AI ساختن؟ میدونی عکساش با AIه؟ هی منو میکشوند توو اتاق اینو بگه بعد اعصابم به هم ریخت گفتم خودم انجام میدادم این زودتر تموم میشد

پریودم هستم کمرم درد میکنه.

کار کامپیوتری تموم شده هی میگه سر چتر کجاست توو چمدون نیست اومدم دنبال بگردم میگه نمیخوام برات دردسر درست کنم به کار خودت برس. دارم دنبال میگردم هی میگه چکار کنم کمک کنم؟ میگم هیچی هی میگه نه بگو دیگه

اعصابم خورد شد گفتم ساکت باشی کمک بزرگی کردی. ناراحت شد هیچی نگفت دیگه. الانم رفت بیرون پول نقد بگیره

میتونین درک کنین ادم کلافه میشه؟😢😢😣😣

مردا بعضی موقعا نمیفهمن. الان ناراحتم که ناراحتش کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی من همیشه توسفر کار بار شوهرم روانجام میدم خیال راحت میرم سمت کارا خودم

اون کارای خودشو کرده بود کارای منو میخواست کمک کنه ولی کلافه ام من پریودم. الان ناراحت شدم بهش گفتم ساکت باشی کمکه

بی احترامی توو رابطه خیلی بده ولی واقعا اون گودی کمرم خیلی درد میکنه و کلافه‌م نمیتونم هی حرف بزنم

اون کارای خودشو کرده بود کارای منو میخواست کمک کنه ولی کلافه ام من پریودم. الان ناراحت شدم بهش گفتم ...

چی بگم درکت میکنم عزیزم هروقت اومد ماچش کن بگو معذرت میخام توهم اذیت کردی عصبانی شدم راحت عذاب وجدانت میخابع پریودی خودش معظله یکی هم بره رومخت و کار هم داشته باشی اووووف دیونه کنندس

اون کارای خودشو کرده بود کارای منو میخواست کمک کنه ولی کلافه ام من پریودم. الان ناراحت شدم بهش گفتم ...

وقتی اومد ببوسشو بغلش کن و همینا رو بهش بگو. بنده خدا قصدش کمک بود حرف شما هم خیلی سنگین بود انگار بهش گفتی خفه شو دیگه.

وقتی اومد ببوسشو بغلش کن و همینا رو بهش بگو. بنده خدا قصدش کمک بود حرف شما هم خیلی سنگین بود انگار ب ...

اره خیلی ناراحتم اون همیشه احتراممو نگه میداره

اومد اومد

اپدیت میدم