2777
2789

خانما چرا انقدر فعالیت کم شده اینجا یا کسی جواب نمیده😥😥اکثر تاپیک ها قدیمیه 

بیاید یک نظر سنجی جدید بگذاریم

الان یک تاپیک دیدم برا سال ۸۹_۹۰ حدود ۵۰۰صفحه بود درمورد بهترین متخصص زنان

فقط تفاوتش این بود که یک نفر اومده بود نوشته بود ک اصفهانیا زورشون میاد حرف بزنن.شاید بخاطر همین همه زورشون گرفته بود جواب داده بودند🤦‍♀️🤦‍♀️

من خودم بین 

دکتر مریم تمیمی

دکتر مریم افقهی

دکتر شمس

دکتر مرجان لباف

دکتر مرجان حقیقت

دکتر حکمتیان

دکتر ناظمی

دکتر طاهریان

دکتر ویدا رضوی 

مردددم

شما نظرتون کدوم پزشک هست.

تالان دکتر فرشته حقیقت دکتر عراقی دکتر علامه و اینها رو بازخورد خوبی نگرفتم نظر شما چیه؟؟؟

ممنون از همراهی و پاسخگویی❤️❤️

من پیش دکتر فرناز معمارزاده میرم

تا اینجاش ک راضی بودم از چنتا مراجعه کننده هاشم سوال کردم گفتن از  زایمان هاش راضی هستیم

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

دکتر شمس رو من برای بچه اولم رفتم پیشش 

با اضافه وزن به شدت مخالفه با خیلی از ازمایش ها در طول بارداری مخالفه مکمل هم گویا نمیده حتی ولی پیشش زایپان نکردم دوستم از زایمانشم راضی بود

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پیش اعظم علی اکبریان میرم تا الان که خوب بوده چند تا از اقوام پیشش زایمان کردن میگن عالیه زیر میزی هم نمیگیره 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید ........ التماس دعا دارم ..........خدایایعنی میشه تا محرم امام حسین  یه تودلی هم به من بدی به حق جگر جوشه اقام امام حسین   دل منو و پسرم و باباش هم شاد کنی تا عمر دارم عشقت برسینه دارم یا ابوالفضل