2777
2789
عنوان

رتبه برترای تجربی بیاین

155 بازدید | 14 پست

لطفا هرکسی رتبه برتر شده بیاد خیلی کارش دارم اجرش با خداوند سپاس گذارم لطفا خصوصی درخواست بفرستین درمورد کنکور واقعا 

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونی که رتبه ی کنکور تجربیش خوب شد الان خوابه والا میگفتم کمکتون کنه

ممنونم ازتون چون آلان سرم خالی شده من و خیلی نیاز داشتم خوش به حالشون

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

ساعت یک شب رتبه برتر تجربی پتک تو سرش خورده بیاد نینی سایت؟ ما الاندهمه ی مشت الافیم ک از بی عقلیمون ...

آلان سرمون خالی شده

حالا بماند که پسر خودمم خواب شب و روزش برعکس بود کلا اما اولین راز موفقیت یه کنکوری داشتن برنامه ی د ...

بله واقعا درست میفرمایین ولی کاشکی همه چی اینطوری بود

به امید خدا که شما هم‌موفق میشی و به رتبه ای که دلت میخواد میرسی

ممنونم از شما ولی لطف کنین بهشون بگین چون به کمک شون نیاز دارم

بله واقعا درست میفرمایین ولی کاشکی همه چی اینطوری بود

بخوای میشه 

پسر من خود خوان پیش رفت بدون مشاور بدون برنامه ریزی درست و حسابی مثل بعضی ها هزینه ی انچنانی نکرد 

فقط میخوند و تست میزد بیشتر هم با پی دی اف و رتبه اش خوب شد 

بخوای میشه پسر من خود خوان پیش رفت بدون مشاور بدون برنامه ریزی درست و حسابی مثل بعضی ها هزینه ی انچن ...

آهان بله خیلی ممنونم چون منم الان دهمم و این سایت نظرسنجی هم به صورت اتفاقی پیدا کردم ممنون میشم بهشون بگین 

ممنونم از شما ولی لطف کنین بهشون بگین چون به کمک شون نیاز دارم

فردا صبح بهش میگم‌حتما 

ولی چند تا نکته که خودم در جریانش بودم وقتی درس میخوند 

اول نقطه ضعف هاش رو شناسایی میکرد اون هم با ازمون دادن هر مبحث که درصد پایین تری میاورد زوم‌میکرد روش  تحلیل ازمون میکرد که بدونه کدوم‌مباحث رو کمتر یاد گرفته که دوباره مرور کنه انقدر مرور میکرد و تست میزد که بتونه به درصدی که مد نظرشه برسه 

برای نهایی ها طی سال ریز ریز میخوند که نزدیک امتحانات مجبور نشه یه کوه  درس رو تو مدت کم بخونه و تخصصی ها رو هم بیخیال شه و از تست زدن جا بمونه 

اصلا نهایی ها رو دست کم نگرفت به اندازه ی تخصصی ها بهش بها داد و براش تلاش کرد 

استرس بدترین سمه تا میتونی ازش دوری کن 

فصای مجازی هم‌همین طور 

وقت کشی زیادی دارن بچه ها پای فصای مجازی 

فردا صبح بهش میگم‌حتما ولی چند تا نکته که خودم در جریانش بودم وقتی درس میخوند اول نقطه ضعف هاش رو شن ...

سلام وقت شما بخیر لطف میکنین به پسرتون بگید درخواست دوستی بفرستند شرمنده از مزاحمت مجدد

سلام وقت شما بخیر لطف میکنین به پسرتون بگید درخواست دوستی بفرستند شرمنده از مزاحمت مجدد

سلام روز شما هم بخیر 

من براتون در خواست میفرستم 

قبول کنید هر سوالی دارید ازش بپرسید