2777
2789
عنوان

مشکل با خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1006 بازدید | 66 پست
یعنی ما هیچ جا نباید حرف بزنیم که مردا هستن؟ چیکار کنیم پس

عزیزم حرف بزنید اما بعضی پستاروببین

من دوس دارم فلان جا موباشه

اینجوری باشه

اونجوری باشه😐

من تکه ای از خدا هستم . مانند قطره ای از دریا 
بچه هااینجا مرد هم زیاد هستا حالا هی بگین من پرمو دوس دارم من کم مو من فلان جور من بهمان جور😐

خوبه دیگه آمار میگیرن ببینن پولشونو برا لیزر جمع کنن یا خونه 😂

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم ك چيزي بهش نگو ك موهاش چكار كنه بهش بر ميخوره دست خودش ك نبوده اينجوري شده! ي موقع ي عيبي طرف پيدا ميكنه ك خودش مقصر بوده فرق داره اما اگه بهش بگي مو بزنه يا ليزر يا هر چيز ديگه فقط باعث ايجاد ي دلخوري عميق بين تون ميشه ك هرگز از دلش پاك نميشه و ي جايي ناخوداگاه زخميت ميكنه 

يا خوشت مياد يا بي تفاوت ميشي  ازدواج ميكني يا نمياد و ازدواج نميكني

ولي يكمي بيشتر باهاش در ارتباط باش حضوري و بعدم نظرت رو مثبت كن ب اين موضوع و سعي كن بي اهميت باشه برات  ببين چي ميشه عادي ميشه تو ذهنت يا نه

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم