2777
2789
منم الان گفتم واي اومديم شمال لنگرود زلزله اومده عصباني شد گفت خستمون كردي از بس گفتي زلزله🙈🙈🙈🙈ر ...

همه دعواهای ما با شوهرامون تقصیر نی نی سایته از بس راجع به یه موضوع تاپیک میزنن رومون تاثیر میزاره خیانت و زلزله و ....

😍چون تــودارم همه دارم...دگرم هيچ نــبــايــد😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب شوهرم گفتم داره بغل گوشمون قزوین زلزله میاد،من خیلی میترسم،گفت:باشه، حالا ی بوس بده    ب ...

😂😂😂😂😂👍👍👍👍

هرجوری که دوس داری بخند، فقط بخند ، همیشه بخند 😆 😂 😅 😃 😁 😉😄

عزيزان يه كيف هايي براي خودتون درست كنيد 

توش چراغ قوه خوراكي آب و دارو و لباس گرم بزاريد و شب كنار خودتون بذاريدش 

ان شالله كه مشكلي پيش نمياد

خدایا شکرت ک به آرزوم رسیدم .حتما خیری توش بوده ک الان باردار شدم.راضیم به رضات💕💕خداجونم از كنجدم محافظت كن🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
ما که دربارش خیلی حرف می زنیم با اینکه کرج زلزله نیومده ولی ی جورایی منتطریم حالا خدا می دونه کی نوب ...

واااای نگو، ما هم کرجیم😢

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!
عزيزان يه كيف هايي براي خودتون درست كنيد  توش چراغ قوه خوراكي آب و دارو و لباس گرم بزاريد ...

با اين كار اگر خدايي نكرده جايي گير كرديد خودتونو خانوادتون از نياز هاي اوليه بي نيازيد حداقل تا وقتي كه گروه نجات برسه.

اگرم به حق پنج تن صحيح و سالم مونديد توي اون شلوغي بعد از زلزله تقريبا يك سري از نياز هاتون برطرف ميشه 

راستي توي كيفتون حتما نوار بهداشتي هم بذاريد

خدایا شکرت ک به آرزوم رسیدم .حتما خیری توش بوده ک الان باردار شدم.راضیم به رضات💕💕خداجونم از كنجدم محافظت كن🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

من قزوینم اما متوجه نشدم

الان مثه خرچنگ چسبیدم ب بابام

شوهرمم هی میگه هیچی نمیشه  دارن رازبقامیبینن

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

من ترجیح میدم نگم اون از من ترسوتره😂 ارامشم بیشتر بهم‌میریزه یکی باید اونو اروم کنه

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻