2777
2789
عنوان

صحبت های قبل ازدواج

219 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها 

من ی آقا پسری حدود هشت ماهی کلی اسرارم کرد برا ازدواج و من وقتم گذاشتم ک ببینم اخلاقش اینا چطوره و بعد تا ده ماه کشید و دیدم بدردم نمیخوره و مناسب نیست و چند رفتاری از اون ک خیلی  بد بود  تموم کردم، بعد ی آقا پسر دیگه رو ک چند ساله باهاش بودم و سر ی چنتا چیز کات شده بودیم اومد درخاست داد و من دیدم از هر لحاظ اون خوبه اونو قبول کردم اما اون قبلیه ک هی درخاست میداد باز پشیمون شده و هی میومد می‌گفت قبول کن ولی من قبول نمیکنم اما ی ریز چتایی کردم اونم ن عاشقونه ، بنظرتون کار بدی کردم؟

نیمکت ذخیره

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرچی میخوای بگی اشکال نداره

آخه همش میگم نکنه خیانت محسوب بشه چون من هیچ جوره دیگ کسیو قبول نمیکنم بخاطر همون کسی ک الان باهاشم اما خیلی مورد بوده اومده درخاست داده و حرف زده ،ابنم الان خیلی اسرار می‌کنه اما میگم نه حتا  اگ بخام نه

نه بابا نگران نباش

هنوز خاستگاریم نیومده ها بعد هفت سال ولی از هر لحاظ خوبه اینکه بگم ب عنوان نامزد و شوهر قبول کردم قانونیش  هنوز نه ولی خودمون دوتا اره