2777
2789
عنوان

نماز

310 بازدید | 18 پست

بچه ها من يه مدت خيلي خوب و به موقع نمازهامو ميخونم حتي تو سخت ترين شرايط، گاهي مثل الان خيلي راحت ميزارمش كنار، واقعا ناراحتم چيكار كنم هميشه بخونم.

همش با خودم حرف ميزنم اما شيطان رجيم مانعم ميشه

من هميشه ك نمازم قضا ميشه حتما يه گناهي كردم... برا همين هر جور شده ميخونم ك دلم اروم شه☺️..

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن انسان بعضی وقتا تو معنویات خیلی خوبه و تو اوجه ولی بعضی موقع ها افت میکنه این از خصوصیت ماست همه هم کم و بیش تجربه میکن نگران نباش...فقط باید سعی کنی زمان های افتو کم کنی با ترک گناه 

منم راستش خیلی تنبلیم میشه ولی حداقل شبها نهایت تلاشمو میکنم شیطون مانعم نشه و بخونم قبلا خیلی بی احساس بی حوصله میخوندم خدامنو ببخشه.وای الان یه تصمیم مهم گرفتم لطفا نخندین بهم .نمازخوندن رو اینجوری تصورکردم با خودم .مثلا من کارم پیش شخصی مهم گیره و ازش انتظار دارم کارمو خوب و باحوصله انجام بده همونجور که میخوام اونجوری هرکس باشه اینجوری راضیه تا اینکه طرف کاملا بی حوصله وبی اهمیت کارشمارو انجام بده حتی ممکنه شما ازخیراون کارت بگذری  بگی بهتره انجام نشه.ما ازخدا یک چیزی میخواهییم وخدا همیشه بهمون لطف ومحبتش هست حتی وقتی نمازمونو نمخونیم پس سعی کنیم همونطورکه خداباحوصله مشکل ماروحل میکنه ماهم با حوصله ومحبت عبادتش کنیم و شکرگذارنعمت هاش باشیم .منم سعی میکنم همونجورکه دوستدارم خدا حاجتموبده وتوقع دارم چیزی که مخوام بشه حاجتم.همونجوری هم نمازمومیخونم وشکرگذارشم مخصوصا قربون محبتش برم توشرایطی که اصلا محال بود بارداری ودکترم گفته بود بهم نی نی داد 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
میگن انسان بعضی وقتا تو معنویات خیلی خوبه و تو اوجه ولی بعضی موقع ها افت میکنه این از خصوصیت ماست هم ...

واقعا؟من بعضی وقتا خیلی خوب نماز میخونم قران میخونم دعا میخونم اما یهوو دیدی فقط نمازم میخونم  یه دفعه افت میکنم.خودم بدم میاد اینجوریم

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
عالي عزيزم ممنون خدا ني ني نازتو برات سالم نگهداره

مرسی گلم ازدعای قشنگت .همچنین خودت انشالله نی نی سالم بدنیا بیاری 😊😊راستی بنظرم سعی کن تو بارداری بخونی یا قران یاصلوات حداقل واسه نی نی صدقه بزارکنار وقران بخون اونم ارامش میگیره .مطمین باش بعدانشالله زایمان بنظرم اینقدسرت شلوغ میشه که اگه بخوای هم نمیتونی نمازتوبخونی 😊

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊