2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تازه ماشین خریدم ذوق دارم سوارش بشم آخه...خب من نمیخوام وقتی بلدم الکی ردم کنن

الکی رد نمیکنن اصلا

وقتی رد میشین حتما یه جا اشکال دارین

مثلا بار اول با اولین اشتباه ردی

ولی بار دوم مثلا یه اشتباه و میبخشن

فاطمه ام دختر روستا ✨
الکی رد نمیکنن اصلاوقتی رد میشین حتما یه جا اشکال دارینمثلا بار اول با اولین اشتباه ردیولی بار دوم م ...

کاش بار اول قبول بشم چون به رانندگی مسلطم تقریبا.

آیین نامه رو همون اول قبول شدم

کاش بار اول قبول بشم چون به رانندگی مسلطم تقریبا.آیین نامه رو همون اول قبول شدم

اگر مسلط باشی و اشتباه پیش نری حتما قبولی

کی این چرت رو گفته که بار اول رد میکنن الکی؟

من خودم بار اول قبول شدم ولی مثلا دیدم یه نفر بود دوبل رو درست رفت راهنما زد خاموش نکرد و همه چی خوب بود ولی موقع بیرون اومدن از پارک با آینه اومد بیرون با سر و گردنش برنگشت نگاه کنه که درجا رد شد بعدم گریه که چرا رد شدم؟. در صورتی که باااااید با سر نگاه کنی با آینه کامل دید نداری

یا بعضیا فرمانو از درون میچرخونن بعضیا با دست چپ در و باز میکنن باید با راست باز کنن و یدونم راهنما و خاموش نکردن و ترتیب کارها که افسر ها خیلی روشون حساسان یدونم فاصله پارک دوبل از جدول

بعضیا که بار اول مسلط نیستن قبول نمیشن میگن الکی ردمون کرد اصلا نترس

فاطمه ام دختر روستا ✨
اگر مسلط باشی و اشتباه پیش نری حتما قبولیکی این چرت رو گفته که بار اول رد میکنن الکی؟من خودم بار اول ...

نمیدونم خیلی استرس میدن که محاله بار اول قبول کنن وگرنه من با این حال که هیچوقت رلنندگی نکردم اما همون۱۲ جلسه آموزشی کامل مسلط شدم چون یکی دوبار رفتم بیرون با کسی که رفتم همش میگفت عالی هستی و به رانندگی مسلطی

نمیدونم خیلی استرس میدن که محاله بار اول قبول کنن وگرنه من با این حال که هیچوقت رلنندگی نکردم اما هم ...

نه من یه نمونم که بار اول قبول شدم

به چشم دیدم اونجا دوبل رو کلااااااااا اشتباه میرفتن خاموش میکردم و … میگفتن خدا خیرش نده الکی ردمون کرد 😂

فاطمه ام دختر روستا ✨
نه من یه نمونم که بار اول قبول شدمبه چشم دیدم اونجا دوبل رو کلااااااااا اشتباه میرفتن خاموش میکردم و ...

پس ابنجور که معلومه اونا خودشون اشتباه میرن اما انگاری متوجه نمیشن بعد میگن بار اول الکی رد میکنن😄