2777
2789
عنوان

انتخاب نام زیبا برای گل دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 44 پست
ستیلا.آنیسا.آریستا.
💏هــــم نــفــسـ💏: ✨🍂 هر زنی... برای لبخند زدن درآینه باید مردی را داشته باشد که: با شانه‌ انگشت هایش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید: هرجور که باشی، زیبایی...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هانا را از اسم های شما خیلی دوست دارم ماری جون ولی خانواده همسر ترک زبانان هانا به معنی کجا میده تو فرهنگشون
هوایِ زمین آلوده شده نظرت چیست به مریخ سفر کنیم ؟ من مشتریِ #تُ باشم تو ماهِ #من
حلما هم قشنگه
ﻣﺎﻣﺎﻥ ﺷﺪﻥ ﯾﻌﻨﯽ ...... ﺑﯿﺪﺍﺭﺷﺪﻥ ﺑﺎﺗﻬﻮﻉ ﺻﺒﺤﮕﺎﻫﯽ ﺳﺮﺳﺎﻋﺖ7 ....ﻫﻤﻮﻥ ﺳﺎﻋﺘﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺍﻭﺝ ﺧﻮﺍﺑﺎﯼ ﺷﯿﺮینه...... ﻣﺎﺩﺭﺷﺪﻥ ﯾﻌﻨﯽ .... ﺻﺒﺢ ﺯﻭﺩ ﺩﺳﺖ ﺑﺬﺍﺭﯼ ﺭﻭﺷﮑﻤﺘﻮ ﻭﺍﺱ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﻧﯽ ﻧﯽ ﺁﯾﻪ ﺍﻟﮑﺮﺳﯽ ﺑﺨﻮﻧﯽ ..... ﻭ ﻭﺍﺱ ﺻﺒﻮﺭﯾﺶ ﻭﺍﻟﻌﺼﺮ ...... ﻭ ﺭﺍﻩ ﺑﻪ ﺭﺍﻩ ﺻﺪﻗﻪ ﺑﺪﯼ .... ﻣﺎﻣﺎﻥ ﺷﺪﻥ ﯾﻌﻨﯽ -....ﻭﺍﯾﺴﯽ ﺟﻠﻮﯼ ﺁﯾﻨﻪ ﻭ ﻫﯽ ﺷﮑﻤﺘﻮﺑﺒﯿﻨﯽ ﻭ ﻭﺍﺱ ﺍﻭﻟﯿﻦ ﺑﺎﺭ ﺑﻪ ﺷﮑم ﭼﺎﻗﺎﻟﻮﺕ ﺑﻨﺎﺯﯼ ....ﻭ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﭼﺎﻗﯿﺖ ﻧﺒﺎﺷﯽ .... ﻣﺎﻣﺎﻥ ﺷﺪﻥ ﯾﻌﻨﯽ ...ﺗﺮﮐﺎﯼ ﺭﻭﺷﮑﻤﺖ .. ﺍﻣﺎﺍﺯﺗﻪ ﺩﻝ ﺑﮕﯽ ﺧﺪﺍﯾﺎﺷﮑﺮﺕ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ ﺗﺮﮎ ﻧﺨﻮﺭﺩﻩ !! ﻣﺎﻣﺎﻥ ﺷﺪﻥ ﯾﻌﻨﯽ .....ﺷﻤﺮﺩﻥ ﻫﻔﺘﻪ ﻫﺎ ﻭﺗﯿﮏ ﺯﺩﻥ ﺭﻭﺗﮏ ﺗﮏ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﮐﻪ ﻣﯿﮕﺬﺭﻥ ...... ﻣﺎﻣﺎﻥ ﺷﺪﻥ ﯾﻌﻨﯽ ....ﻣﺴﻮﻟﯿﺖ ﯾﻌﻨﯽ ﺗﻠﻨﮕﺮ ﯾﻌﻨﯽ ﺻﺒﻮﺭﯼ ﯾﻌﻨﯽ ﺍﺯﺧﻮﺩﮔﺬﺷﺘﮕﯽ .... ﻣﺴﻮﻝ ﻣﯿﺸﯽ ﺩﺭﺑﺮﺍﺑﺮ ﻫﺪﯾﻪ ﺧﺪﺍ ....ﺻﺒﻮﺭﻣﯿﺸﯽ ﺩﺭﺑﺮﺍﺑﺮ ﺗﻤﺎﻡ ﺩﺭﺩﺍﯼ ﺩﺭﻭﻧﯽ ﻭﺑﯿﺮﻭﻧﯽ .... ﺍﺯﺧﻮﺩﺕ ﻣﯿﮕﺬﺭﯼ ﺑﺎﺑﺖ ﺳﻼﻣﺘﯿﻪ ﻓﺮﺷﺘﺖ ... ﻣﺎﻣﺎﻥ ﺷﺪﻥ ﯾﻌﻨﯽ ... ﺳﻮﺯﺵ ﺳﺮﺩﻝ ....ﺍﻣﺎ یک ﺳﻮﺯ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﻭﺩﻟﭽﺴﺐ ..... ﻣﺎﻣﺎﻥ ﺷﺪﻥ ﯾﻌﻨﯽ .... ﺩﻟﻬﺮﻩ ﯼ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺑﭽﺖ ﺗﻮﻫﺮﺑﺎﺭ ﺳﻮﻧﻮﮔﺮﺍﻓﯽ ... ﻣﺎﻣﺎﻥ ﺷﺪﻥ ﯾﻌﻨﯽ .... ﻓﻌﻼﺧﺪﺍﺣﺎﻓﻆ ﺧﺮﯾﺪ ﻟﺒﺎﺳﺎﯼ ﻧﻮ .....ﺧﺪﺍﺣﺎﻓﻆ ﺳﺎﯾﺰ 36 ﻭ .....38ﺍﻣﺎ ﺳﻼﻡ ﺳﺎﯾﺰ ﺻﻔﺮﻭﯾﮏ ﻭﺩﻭ ...... ﻣﺎﻣﺎﻥ ﺷﺪﻥ ﯾﻌﻨﯽ ..... ﻣﻮﺗﻮﺭﻡ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯽ ﻭﺍﺱ ﺭﻓﺖ ﻭﺁﻣﺪ، ﺍﻣﺎ ﺩ