2777
2789
عنوان

خوشبحال پولدارا

208 بازدید | 25 پست

چند شب پیش عروسی دوستم دعوتم بودم شوهرش پولدار بود یه عروسی مجلل براش گرفته بودن واقعا عالی.همه چی تموم.خودش که می‌گفت حدود یک میلیاردی شده

اما منه بدبخت هشت ساله عقدم پول نداریم یه مراسم آبرومندانه بگیریم .به بدبختی خونه آماده کردیم میخاییم بدون مراسم بریم سر خونه زندگیم .دلم خونه کاش منم پولدار بودم. بخدا زندگیو آدم پولدارا بردن

خدایا شکرت

مثل آفتابگردون چشمت همیشه به روشنایی باشه 💎من قهرمان زندگی خودم هستم💎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازاین عروسی ملیاردی عکس بفرست

صد درصد عروسی ای که یک ملیارد هزینش شده اونقدری قشنگ بودن ک هر ادمی تند تند ازش عکس مینداخته‌

از‌در دیوار و همه چی

عکس یده باوز کنیم دوستت اسکولت نکرده ی ملیارد☹️

😔😔😔

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

مقایسه نکنین این هزار بار  این میشه افت زندگیت بعدا 

و اگه پول برات مهم بود چرا بله دادی ؟ 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

انشاءالله خوشبخت باشید اسی جان با دل خوش زندگی کنید ❤ شوهر پولدار هم سختی زیاد داره یکیش این که همش سرگرم کاره و زنای دیگه هم ممکنه به پولش طمع کنن 😶

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

ازاین عروسی ملیاردی عکس بفرستصد درصد عروسی ای که یک ملیارد هزینش شده اونقدری قشنگ بودن ک هر ادمی تند ...

شرمنده من اجازه ندارم اینکارو بکنم شما هم مجبور نیستی باور کنی

وقتی ۲۰۰۰نفر مهمون داشته باشی دوشب دو مدل غذا بدی بهترین آرایش و لباس داشته باشی بهترین آتلیه و فیلمبردار داشته باشی دیگه همین میشه

مثل آفتابگردون چشمت همیشه به روشنایی باشه 💎من قهرمان زندگی خودم هستم💎

همیشه دست بالای دست زیاده. پول داشتن تا جایی که دستت جلوی کسی دراز نباشه، بتونی خوب بخوری بپوشی تفریح کنی دغدغه قسط و … نداشته باشی خوشبختی میاره.

ولی از جایی به بعد صرفا پول خوشبختی نمیاره و خوشحال زندگی بودن رو باید بلد باشی. 

شرمنده من اجازه ندارم اینکارو بکنم شما هم مجبور نیستی باور کنیوقتی ۲۰۰۰نفر مهمون داشته باشی دوشب دو ...

دیگ اجازه خاستن نمیخاد کسی ک ملیاردی خرج میکنه ب همه اجازه عکاسی میده😘

تایپک فیکه دوستان نترسید