2777
2789

این داییم با اینکه ناتنیه ولی خیلیییی دوسش دارم رابطمون با هم اوکیه،،،اصلا بین دایی تنی و ناتنی هام هیچ فرقی نمیبینم

بعد امروز با دایی تنی هام سر ارث و میراث دعواشون شده بود ،داییم بهش حرف زده بود اونم یواشکی گریه کرده بود 🥺الهی بمیرم من ،مامانش انقد تو مغزش خونده که از داداشاش بدش بیاد ولی آخرم اینجوری گریه کرده

دوست ندارم بین دایی هام اختلاف پیش بیاد ولی مامان سلیطشون نمیذاره😓انقد که بدجنسه

محض درددل تاپیک زدم

راحت باش خواهرم

بابای من دایی ۲۴ تا خواهرزاده دختره

یکی زنگ میزنه دایی کنکور قبول شدم سکه طلا میگیره براش

اونیکی زنگ میزنه دایی حوصلم سررفته مسافرت میخوام شمال میبره

اونیکی زنگ میزنه دایی زیارت میخوام کربلا میبرع

یکی دیگ کوچیکه زنگ میزنع دایی عروسک میخوام میبره براش کلی عروسک میخره

یکیشونم دوره تهرانه هر ۳ ۴ روز یبار ۱ تومن براش میزنه

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما خاندان پدریم از اول باهم جنگ داشتن🤣🤦‍♀️

بچه های زن اولیه بابا بزرگم هی به بچه های دوم میگفتن شما حق مارو خوردین پدرمونو ازمون گرفتین🤣🤦‍♀️

حالا باز شاید باورتون نشه ولی بابام با داداشای ناتنیش خیلی صمیمی تر از داداشی تنیشه🤣

امروز بافقی ام ، کاملا وحشی🙂‍↔️🎀

بهش اس ام اس بده منم دقیقا دیشب به عمو ناتنیم پیام دادم خیلی دوسش دارم دلم واسش تنگ شده بود اون الان به یه دلگرمی نیاز داره پیامش بده چند سالشه

حَسبّی اَللّه📿

منم خیلییییی دوسشون دارم🥺کاش اختلاف بینشون پیش نمی اومد

عب نداره عزیزم تو خودتو دخالت نده

خودشون به مرور اوکی میشن

منم پدر بزرگم فوت شده سرع تقسسم ارث هم دیگه رو ب گ...وه کشیدن الان باز باهم خوب شدن🤣🤦‍♀️

امروز بافقی ام ، کاملا وحشی🙂‍↔️🎀