2777
2789

میدونم بازاری ها ضررش بیشتره و معلوم نیست چی میریزن بهش. خودم کیک خونگی درست میکنم اما بازم پسرم علاقه داره به اونا شما برای تغذیه شون چی میذارید ببرن مدرسه

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم سه سالشهبخرم هم فقط یک گاز میزنه پرت میکنهتمایلی به این چیزا نداره

خوبه که نخوره خب

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 

شیر و کیک هرروز میخوره بزرگه  

دومی لبم نمیزنه   

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

من تاحالا موفق نشدم کیک خوب بپزم براشون هروز از بیرون میخورن

چرا تو قابلمه بپز، 

دختر من روزی حداقل صدتومن هله هوله میخوره😑

وای نمیترسی از اینا مخصوصا قند زیادش

اینا قند داره

یا خودت درست کن یا خوراکی های دیگه ای بذار براش

مثلا من کره و عسل و خرما و گردو اینا زیاد دوست نداشتم

ولی عشق خیار گوجه بودم با پنیر پدرم تو یه ظرف خوشگل برام اماده میکرد میبردم

یا سیب زمینی سرخ کرده و...