2777
2789
اره امید هست صب کن اصلا اگه مشکلی باشه خود ب خود هفته 10 سقط میشه

من نی نیمو دوسش دارم اصلا تصورشم برام درد آوره. خداکنه سالم باشه 😣😭😭😭😢😢😢😢

اونایی که عادت به بحثای مسخره دارن و از من جوابی نمیبینن قبل از اینکه بگن کم آوردی یه سر به امضام بزنن بعد منو ریپلای کنن.!!!! 👈 خانوم شما اصلا ارزش جواب دادن نداری.! جواب ابلهان خاموشیست 🙄

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرتون من بزارم از پریدیم بگذره بعد بتا بدم ۴ روز مونده تا پریدیم بی بی چکم خیلی خطش کمرنگه

اره بزار بگذره. الان آز بدی مشکوک میزنه. دکتر هزار تا عیب میزاره. 

صبر کن بعد از موعد برو. من چون تخمک گذاریم خیلی دیر بوده... دو روز بعد موعد بتام ۷۶ بود و ۴۸ ساعت بعد ۱۶۸ شده بود. ک ب نسبت خیلی کم بود.

🍃
من تضمين ميكنم واست قلبش ميزنه ولي دكترت رو عوض كن

حتما عوضش میکنم. 

مرسی عزیزم از انرژی مثبتت. خیر ببینی دوستم مرسی 😘😘😙

اونایی که عادت به بحثای مسخره دارن و از من جوابی نمیبینن قبل از اینکه بگن کم آوردی یه سر به امضام بزنن بعد منو ریپلای کنن.!!!! 👈 خانوم شما اصلا ارزش جواب دادن نداری.! جواب ابلهان خاموشیست 🙄
حتما عوضش میکنم.  مرسی عزیزم از انرژی مثبتت. خیر ببینی دوستم مرسی 😘😘😙

فدات عزيزم اصلا نگران نباش

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
من رفتم دكتر فقط تاريخ رو پرسيد نوشت سونو كه سن حاملگي رو بفهمه روز اول پري كه شما امكان بارداري ندا ...

نمیدونم گفت فرمولش اینه از روز اوله آخرین پریودی. بچه ها دعا کنید قلب بچم سالم باشه خیلی غصه دارم 😢😢😢😢

سیکلت چند روزس شاید تخمک گذاریت دیرتر بوده

نامرتبه گاهی یک ماهست گاهی ۲۸ روزه گاهیم ۳۳ روزه.

استاتر جان بازم شرمندم تو تاپیکت سوال پرسیدم. بچه ها برام دعا کنید جنینم قلبش تشکیل شده باشه 😢😢😢😢

نمیدونم گفت فرمولش اینه از روز اوله آخرین پریودی. بچه ها دعا کنید قلب بچم سالم باشه خیلی غصه دارم 😢 ...

نه عزيزم تاريخ دقيق سونو هست

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
نه عزيزم تاريخ دقيق سونو هست

پس چقدر این دکتر بیسواد بود که بهم نگفت .!!!!  😖

پس چقدر این دکتر بیسواد بود که بهم نگفت .!!!!  😖

اصلا نبايد بهت سن ميداد سن رو از رو چثه جنين سونو ميگه

من الان زدم ۴ روز دیگه باید پری بشم ولی خط دومش خیلی خیلی کمرنگه روز تخمک گذاریم اقدام کردم.

عکسشو بذار ببینیم

اگه دلتون خواست بخاطر سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنید مهربونا.حاجتروا شید انشاالله