2777
2789
عنوان

نامزدم میگ پوستت خوب نیست

258 بازدید | 26 پست

باینکه خوبه فقط ی موقهایی خشکی میژنع مثلا ی قسمت کوچلوش رو دماغم 

یا دو س دونه جوش میزنه جاش میمونه میره 

بعد بمن میگ خوب نیس یا ی وقتایی یه بحث دیگ میکنیم میکشه رو همین موضوع

مرد خوبیه ولی این رفتارش خیلی ناراحتم کرده

الانم از دسش  ناراحتم 

بنظرتون چطوری ناراحتیم بهش بگم بهم حق بده و دیگ این موضوعو پیش نکشه؟؟ 

توام ایراد بگیر ازش

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق نداره اینجوری بگه 

پول ازش بگیر روتین پوستی بخر 

مرطوب کننده هر روز بزن 

آقایون سایت هیچ صحبتی باهاتون ندارم پیامم ریپ نزنین🚫‼️فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشی‌ها، به تلاش، به ارتقا، به آدم‌ها و به عشق...فهمیده‌ام که بهترین حالت زندگی وقتی‌ست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمی‌کنی و عمق هیچ چیزی را نمی‌بینی و در سیاهچاله‌ی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫

خیلی واضح و رک بش بگو عزیزم از این رفتارت خوشم نمیاد

اذیتم میکنه

روتین داری؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بگو مرسی که اینقدر به فکرمی عشقم. امشب یه وقت از دکتر پوست میگیرم با هم بریم. ده تومن دارو و کرم بخره به این نتیجه میرسه پوستت عالیه مشکل از عقلشه😑

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
همچین آدمی نیستم متسفانه

دیگه واقعیت رو باید قبول کرد دنیا همینه مردا بر اساس ظاهر زن خیلی از انتخاب‌هاشون صورت میگیره کار طبیعته 

مجبوری پوستت رو خوب کنی دکتر پوست برو اگر مشکل جدی پوست داری 

خیلی واضح و رک بش بگو عزیزم از این رفتارت خوشم نمیاداذیتم میکنهروتین داری؟

آره گلم دارم فقط درگیر مشکلات هورمونیم اینم تاثیز گژاشته قرص میخورم بیشتر واسه این اینطوری شده