2777
2789
عنوان

شمال هم امشب زلزله اومد ای خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 49 پست

زلزله لنگرود تو تهران و قزوینم حس شده

وگرنه تهرانو قزوین زلزله نیومده

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسم الله الرحمن الرحیم

اذا زلزلت الارض زلزالها.و اخرجت الارض اثقالها.و قال الانسان مالها.یومیذ تحدث اخبارها.بان ربک اوحی لها.یومیذ یصدر الناس اشتاتا لیرو اعمالهم.فمن یعمل مثقال ذرره خیرا یره.و من یعمل مثقال ذرره شرا یره.الاهی به حق بزرگیت و بحق رحیم بودنت همه ی مردم ما را از بلای زلزله محفو ظ بدار.امین یا رب العالمین

تهران زلزله اومده؟!چند ریشتر؟!توروخدا راسته یا شایعه؟!

عزیزم تهران نیومده .مرکزش استان گیلان بوده .تو تهران احساس شده فقط .مثل همون زلزله کرمانشاه که تهرانم لرزوند 

آموخته ام که وقتی نا امید می شوم خداوند باتمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم .💗خدایا شکرت 💗
تهران زلزله اومده؟!چند ریشتر؟!توروخدا راسته یا شایعه؟!

همین چند دقیقه پیش داشتم با مامانم تلفنی راحع به زلزله حرف میزدم و بش می گفتم اینجا زلزله بیاد هممون دفن میشیم.

بدبختی اینه که هیشکدوم نزدیک هم نیستیم, تو حالت عادیش با ماشین حدود 1ساعت و نیم از هم فاصله داریم . دیگه زلزله بیاد  یکیمون هم زنده بمونه, نه مساحت تهران اجازه میده و نه دیگه خیابونا قابل شناخته وه بره کمک بقیه

خدایا رحم کن

بچه ها شما هم شنیدین تو پیاکای تلگ رام همش میگه این زلزله ها طبیعی نیست یه جور حمله هیته ای امریکاست ...

اگه کار آمریکا بود و این قدرت رو داشت قطعا گسلای تهران رو میلرزوند و کار خودشو راحت میکرد!!