2777
2789
عنوان

مدفوع نکردن نوزاد دوماهه

196 بازدید | 11 پست

سلام به همه. نوزادم دوماهشه و تا دو هفته پیش شکمش روزی چندبار کار میکرد. بعد شد روزی یکبار بعد شد دو روز یکبار. الان دیگه چهار روز یه بار اونم با شیاف گلیسیرین کار میکنه. پدی لاکت میخورد که قطع کردم و جاش بی بی کر دادم ولی اثر نکرده اصلا. ماساژم گاهی میدم شکمشو. ولی نمیدونم چرا هیچ تاثیری نداره. چند روز دیگه وقت دکترشه ولی گفتم از شما هم راهنمایی بگیرم. مورد مشابهی داشتین مثل دختر من بوده باشه؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید داره وزن میگیره

وزن گیریش خداروشکر عالی هست. کنار شیر خودم پپتی اپتامیل هم میدم چون حساسیت ب پروتیین گاوی داشت. گفتم شاید بچه هایی که شیرخشک میخورن اینجوری میشن☹

شیاف گلیسرین ؟؟با اجازه دکتر استفاده کردی ؟؟شیر خودتو میدی یا شیر خشک؟؟

گلیسیرین ۱ اطفال یه کوچولو گذاشتم براش. شاید یک سوم شیاف رو گذاشتم. کنار شیر خودم پپتی اپتامیل هم میدم. حساسیت پروتیین گاوی داره.

گلیسیرین ۱ اطفال یه کوچولو گذاشتم براش. شاید یک سوم شیاف رو گذاشتم. کنار شیر خودم پپتی اپتامیل هم می ...

اگه بیشتر شیر خودتو میدی تا یک هفته مدفوع نکردن نوراد نرماله

اره بیشتر شیر خودم. شاید در بیست و چهار ساعت ۹۰سی سی شیرخشک بخوره

دکتر ببر 

ولی من برای نوزاد خودم پزشک بردم گفت شیر خودت رو میدی تا هفت روز اگه مدفوع نکنه نرماله و نگرانی نداره

دکتر ببر ولی من برای نوزاد خودم پزشک بردم گفت شیر خودت رو میدی تا هفت روز اگه مدفوع نکنه نرماله و نگ ...

دوشنبه میبرمش. ای بابا نگران شدم. ممنونم عزیزم