2777
2789
عنوان

بهش پیام دادم

175 بازدید | 7 پست

اسمش رو پیدا کردم بهش پیام دادم در ادامه تاپیک قبلم که باز همینجا متنش رو میذارم بهش گفتم آقای فلانی ب شوهر من تهمت زدی باید ثابت کنی الان پیام داده ک اشتباه شده و من شماره یکی دیگه رو میخواستم شماره شما رو اشتباهی دادن بهم ولی کلا مشخصات منو گفته بود قبلش و اینکه میدونست رفتار شوهرم باهام چجوریه الان چی بگم بهش؟

اینم متن تاپیک قبل:همش داره بد شوهرم رو میگه ، میگه ک با هرزه هاست و اینا بعدم مشخصات چهره خودمم داد میترسم ب شوهرم بگم بگه خودت مشکل داری چون خیلی شکاک هست حالا بنظر شما بگم بهش یا ن؟اینم بگم چند بار زنگ زد بعد ی بار من ج دادم ببینم آشنا هست یا ن صدای دستگاه های شرکتی ک شوهرم کار می‌کنه میومد گفتم ک فلان جا هستی زنگ میزنی مزاحم میشی اونم خودش قبول کرد ک آره فلان جا هستم مگه چیه خب سرکارم بنظر شما از طرف شوهرمه؟الان چکار کنم من؟استرس دارم

نمیدونم اخلاق شوهرت چطوریه ولی اگه من بودم یه شام مفصل درست میکردم خودمو خوشگل میکردم از در که میومد بغلش میکردم و چای میاوردم براش و نازشو میکشیدم تا نرم بشه بعدش کم کم سر قضیه رو باز میکردم و تمام قضیه رو یه جوری براش تعریف میکردم که ناراحت نشه و به نفع خودم باشه بعدش سه راه داشت یا عصبانی میشد که بغلش میکردم میگفتم ببخشید اشتباه کردم تکرار نمیشه یا هیچی نمی‌گفت و میگفت اشکال نداره یا خوشحال میشد و میگفت مرسی که هوامو داشتی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا برات مهم نباشه دیگران پشت سر شوهرت چی میگن زندگیتو بکن لذت ببر از زندگیت یکم سیاست داشته باش و چاخان بزن ناز شوهرتو زیاد نکش بهش رو نده زیاد ازش معذرت خواهی نکن از خودت جلوش تعریف کن ولی نه زیاد جلوی بقیه سعی کن خوبیای شوهرتو بگی که خودشم بشنوه ازش تعریف کن برای خوش اخلاق شدنشم فقط غذاااااا شکمش سیر باشه خوش اخلاقه