شوهرم با یه لجنه کثافت تو کار شراکت کرده دستگاه خریدن تقریبا ۱ سال کار کرد اون طرف خیلی خر پوله شوهرم یه مقدار پول گذاشت تو دستگاه شریک شد فقطم شوهرم کار میکرد بهش سود میداد قرارداد داشتن حسابدار از طرفه اون میومد تو کارگاه حساب کتاب ،اون شریکش کارخونه داره قبلا شوهرم چندین سال باهاش کار کرده بود کارگرش بود شوهرم نه تنها شوهرم نزدیک ۱۰۰۰ تا کارگره دیگه ام داشت خلاصه چندین سال پیش شوهرم از اونجا دراومد رفت جای دیگه کار میکردکارش طراحی ایناس اون شریکش که اون موقع رئیس کارخونه میشد کار طراحی وبرش میاورد واسه شوهرم بعد دامادمون وشوهرم تصمیم گرفتن دستگاه بخرن باهم کار کنن که پولشون نرسید نشد همین رییسه که شریکه الانشه پیشنهاد داد بیا من دستگاه میخرم توام هر چی در توانته بذار وسط خلاصه ۱ میلیارو ۲۰۰ اینا دادن دستگاه خریدن ۲۰ درصده دستگاهم شد برای شوهرم نمیدونم از چندین ماه پیش کدوم کثافتی رفته به شریکش دروغ چی گفته که به شوهرم گفت تو باید ۶۰۰ م کار میکردی در ماه چرا فلان قدر کار کردی منظورش دزدی بود در صورتیکه که هم فاکتور هم واریز وبرداشت هست ۳ ماه نیومد حساب کتاب هر چی شوهرم زنگ زد به حسابدارا بیان حساب کتاب کنن گفتن نه حاجی (شریکه شوهرم )نمیذاره بیایم چک ها هم که مشتریا میدادن مونده بود دسته شوهرم این بین یه دعواام شد بینه شوهرم وشریکش اون اوایل که به مشکل خورده بودن هر چی از دهنش دراومد به شوهرم گفته بود هر چی اطرافیانه شوهرمم حسابدارای شریکش گفتن نه فلانی خیلی درستکاره اینجوری نیست باور نکرد که نکرد تازه با اینکه براش چندین سال کار کرده بود ، الان اون کارگاهی که شوهرم توش کار میکرده قولنامش به اسمه شوهرم بود وکیل ۳ هفته پیش زنگ زد به شوهرم میخوایم بیایم کارو درست کنیم حل بشه قضیه اومدن رفتن بنگاه شریکش که دعوا داشت از خر شیطون پایین نمیومد میگفت نه تو پوله منو خوردی....
حالا این وسط مشتری کم بوده برق همش قطع میشده اون ناحیه ای که شوهرم کار میکنه همشون کارشون مثله شوهرمه شهرک صنعتیه اوناام وضعیته کارشون مثله شوهرم بود خلاصه وکیله زنه یه قرار داد نوشت قولنامه رم نوشت به نام شریکه شوهرم ،از اینجا که شوهرمم شریکشو میشناخت نخونده امضا کرده بود
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ولی با این چیزا که گفتی قولنامه به این شوهرت بوده جایی رو امضا کرده که نخونده خیلی اشتباه کرده فک کنم سادس اینام گیرش آوردن حالا اگه به اسمش کاری کنن کن خیلی بد میشه
بعدا که اومده کارگاه خونده دیده سهم دستگاهو که بالا کشیدن فقط نوشتن درصد از سوده حاصل از کار بهش تعلق میگیره بعد از ۱ هفته ام شرخر فرستاده کارگاه شوهرم با داد وبیداد دره کارگاهو بستن نذاشتن شوهرم کار کنه الانم از شوهرم شکایت کردن ،شوهرمم رفته از شریکش شکایت کرده ،چند روز پیش دونفر اومدن دم درمون من از پنجره نگاه کردم اوناام منو دیدن چیزینگفتن
مشتریای شوهرم خیلی قبولش دارن یکیشون یه خانمه رو معرفی کرد واسه شراکت دوباره دستگاه خریدن الان داره کار میکنه همین الان زنگ زد شرخره محل کار جدیدشو یاد گرفته اومده جلوی مشتریا کلی تهدیدش کرده
آدمای شری ام هستن اسلحه به دست اینا به شوهرم گفته نمیای حساب کتاب شوهرم گفته نه میخوای منو بزنی از طریق دادگاه حساب کتاب میکنیم اونم بهش گفته تخم بابام نیستم بذارم اینجا کار کنی