2777
2789

سلام بچها شما از اوایل بارداری‌تون از گوشی زیاد استفاده میکردین چون من معمولا زیاد سرم تو گوشیه و انستا و نی نی سایت برا بچم ضرره خدایی نکرده 🥺چکار‌کنم کمتر استفاده کنم نکنه اتفاقی خدایی نکرده بیوفته🥺ممنون میشم راهنماییم کنین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوران بارداری اصلا گوشی و نت استفاده نمیکردم که مدیون بچه ام نشم،همه سرزنش میکردن که چرا نیستی و کجایی؟!بعدا دیدم همینا منو مثال میزنن واسه باردارهایی که همش گوشی به دست دارن پست و استوری میکنن🙃

👨‍👩‍👧
من دوران بارداری اصلا گوشی و نت استفاده نمیکردم که مدیون بچه ام نشم،همه سرزنش میکردن که چرا نیستی و ...

منم خیلی باید همینکارو کنم خیلی ممنون اخه بیشتر سرگرمی داخل گوشیه ولی سعی باغیرت دیگه سرگرم بشم