2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوسداشتم حداقل ده سانت بشه رو زمین

من بچه بودم‌همیشه دعا میکردم برف بیاد اونم‌خیلی زیاد که مدرسه نرم که ذوق برفو بکنم 

بزرگ‌شدم‌مجبور شدم فکر روزهای برفی باشم 

همسرم تو روزهای برفی تو ترافیک نمونه 

بچه ام روزهای برفی چجوری میره مدرسه سر نخوره دست و پاش نشکنه 

سرما و یخبندون بعدش 

دیگه دلم‌نمیخواد برف بیاد زمین بشینه همین که یه ذره بیاد و زود اب شه دلمو خوش میکنه 

من بچه بودم‌همیشه دعا میکردم برف بیاد اونم‌خیلی زیاد که مدرسه نرم که ذوق برفو بکنم بزرگ‌شدم‌مجبور شد ...

آخی عزیزم چقد خودتو اذیت میکنی 

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

من بچه بودم‌همیشه دعا میکردم برف بیاد اونم‌خیلی زیاد که مدرسه نرم که ذوق برفو بکنم بزرگ‌شدم‌مجبور شد ...

خب عزیزم. به کم‌ابی فکر نمیکنی؟! 

برف سختی های خودشو داره 

اما خیلی برکت میاره

خیلی از بیماری ها با سرما و یخبندان و برف از بین میرن

بی ابی خشکسالی از بین میره

پس هرچی دعا کنیم برف بیاد کمه

آخی عزیزم چقد خودتو اذیت میکنی

بله درسته به جای لدت بردن از قشنگی ها بدی هاشو میبینم ولی گاهی طبق تجربه های بدی که پیش میاد ادم ترسیده میشه 

مثلا یادم‌میاد برف اومده بود و  همه جا یخ بسته بود  پدریزرگم میخواسته از پل هوایی رد شه و بره اون ور خیابون یه قسمت هایی از پل  به جای پله رمپ داشته  و پدر بزرگم سر میخوره  دستش شکست به خاطر کهولت سن چندین ماه دستش تو گچ بود و خوب نمیشد 

خدا رحمت کنه رفتگان همه رو

ولی یخبندون برام خاطره ی چندین ماه گچ دست پدر بزرگم مرحومم رو یادم‌میاره 

خب عزیزم. به کم‌ابی فکر نمیکنی؟! برف سختی های خودشو داره اما خیلی برکت میارهخیلی از بیماری ها با سرم ...

کم ابی با بارون جبران نمیشه یعنی ؟

جدی جدی فقط برف تاثیر داره برای رفع کم ابی بارون هیچ کمکی نمیکنه ؟ 

سوال پرسیدم ها شما جوابش رو نمیدونید 

بله درسته به جای لدت بردن از قشنگی ها بدی هاشو میبینم ولی گاهی طبق تجربه های بدی که پیش میاد ادم ترس ...

خدا رحمتشون کنه 

به این فکر کن ی اتفاق قرار نیست چندبار تکرار بشه بسپار به خدا و راحت باش

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

کم ابی با بارون جبران نمیشه یعنی ؟جدی جدی فقط برف تاثیر داره برای رفع کم ابی بارون هیچ کمکی نمیکنه ؟ ...

نه عزیزم برف خیلی خوبه من ازاینکه. نمیاد گریه میکنم قبلم انگار فشار میدن😔😭💔

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️