2777
2789
عنوان

قطع برق

121 بازدید | 7 پست

شما هم برق تون میره میاد دستگاه هاتون عوض میشه یعنی مثلا برق ما ک میره چراغ مخفی های کابینت ما خاموشم باشه قبل رفتن برق وقتی برق میره میاد خود به خود روشن میشه یخچال مون قسمت ابش میره رو یخ رسیور ماهواره هم روشن میشه نمیشه کاری کرد شاید خونه نباشیم برق بره اینا باید تا شب روشن بمونه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیبگم💔 گفتم اسراف نشه چون یوقتایی صبح تا شب نیستیم میایم میبینیم چراغ روشنه رسیور روشنه 😬

اگه میخوای قبض خودت سنگین نیاد،فیوزهای خونه رو روی آف بزار،البته غیر از یخچال فریزر

وگرنه که بیخیال

اگه میخوای قبض خودت سنگین نیاد،فیوزهای خونه رو روی آف بزار،البته غیر از یخچال فریزروگرنه که بیخیال

نه والا ما تازه اومدیم اینجا گفتم شاید بشه کاری کرد چون من پت هم دارم سیستم گرمایش اینجا اسپلیته وقتی برق میره میاد اونم خاموش میشه و ی وقت بچه ها سرد شون میشه یعنی نمیشه اونا روشن نشه ولی اسپلیت روشن بشه 

نه والا ما تازه اومدیم اینجا گفتم شاید بشه کاری کرد چون من پت هم دارم سیستم گرمایش اینجا اسپلیته وقت ...

باید فیوز مربوط به وسایل ضروریتو روی on بزاری و بقیه رو off کنی تا وقتی خونه نیستی،غیرضروریا روشن نشن