2777
2789

سلام خانومها صفحه چادر رنگی خوب تو اینستا میشناسید؟

چادر نخی باشه اما قشنگ باشه و متین، هدیه میخوام بخرم

و کرپ حریر تا حالا خریدید؟ اونم هست اما نمیدونم جنسش چطوره سر نکردم اون جنسو، احساس میکنم لیزه و سر میخوره

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
منظورت چادر نماز؟

نه، چادر تو خونه، چادر بیرون‌ نباشه

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توی اینستا سرچ کنید چادر نماز میاد پیجاش اکثرا چادر های رنگی دارن یا مثلا گل دار یا کلا رنگی ساده من ...

تو اینستا تو‌پیجهای چادر و حجاب خیلی زیاده

اما اکثرا ژاکارد هستن یا مجلسی، برای خونه میخوام‌که مهمون اومدنی سر کنن راحت هم باشه سر نخوره

@دخترهوشنگ من منتظرم بگید کی همچین پیامی برای شما یا هر کسی تو سایت فرستادم

@دخترهوشنگ من منتظرم بگید کی همچین پیامی برای شما یا هر کسی تو سایت فرستادم

حیف ک پیام ها پاکن شدن چون تاپیک تعلیق شد

ولی خیلی این حرکت جالب بود واسم 

این‌جوری فقط ادم هارو از نماز دین زده میکنید همین 

چقد خوشگلی🥹❤️‍🔥
حیف ک پیام ها پاکن شدن چون تاپیک تعلیق شدولی خیلی این حرکت جالب بود واسم این‌جوری فقط ادم هارو از نم ...

من چنین حرفی نزدم

این تهمته

اگه چنین حرفی زده باشم تو دهن خودم میزنم!

در ثانی وقتی با یکی مشکل دارین از امام و نماز و دین مایه نذارین

چون اونایی که تاپیک شما رو دیدن نفهمیدن واقعا راسته حرفتون یا تهمت

ممکنه کسی باور کنه

چرا از امام مایه میزارین؟ برین به خودش بگین

اصلا بر فرض که چنین حرفی زدم(که نزدم)

مگه من گفتم اهل بهشتم؟ مگه من گفتم نماینده خدام؟ 

کلی کاربر بهتون گفتن چه حرفاییه میزنین هی با تمسخر داشتین جواب بقیه میدادین

یعنی همه مرض داشتن؟

اتفاقا انقد بی ملاحظه حرف میزدین اسکرین از تاپیکتون داشتم پیدا کنم میفرستم

شما تو گوش من بزن اما از دین مایه نذار

خیلی بده این کار خیلی

حیف ک پیام ها پاکن شدن چون تاپیک تعلیق شدولی خیلی این حرکت جالب بود واسم این‌جوری فقط ادم هارو از نم ...

چند ساله تو این سایتم

به ادما به چشم ربات نگاه نکردم تا حالا، همه ادمن همه دل دارن

معمولا با کسی کاری ندارم اما حتی شده مثل الان حرف ناجور یا تهمت هم شده شنیدم، بازم هیچ وقت ارزوی مرگ برای کسی نکردم

من پر از خطا و اشتباهم هیچ وقت ادعای مومن بودن نکردم اما دست شیعه امیرالمومنین(ع) رو میبوسم، پاشو میبوسم

پس قبل حرف زدن یکم فکر کنید اون بالایی داره میبینه

چند ساله تو این سایتمبه ادما به چشم ربات نگاه نکردم تا حالا، همه ادمن همه دل دارنمعمولا با کسی کاری ...

حرف اشتباه نزدی ک میگفتی تویی ک نفس میکشی کافیه؟ و کاش نمیکشیدی ؟

حوصله بحث ندارم ولی واقعا متاسفم 

بجز شما و یکی دیگه کسی نبود 

چون بقیه متوجه موضوع بحث مون بودن ، میدونستن شوخیه 

چقد خوشگلی🥹❤️‍🔥
حرف اشتباه نزدی ک میگفتی تویی ک نفس میکشی کافیه؟ و کاش نمیکشیدی ؟حوصله بحث ندارم ولی واقعا متاسفم بج ...

خیر همچین حرفی نزدم، شاید حرف کس دیگه رو به من نسبت میدین

اتفاقا چن نفر اعتراض کردن

من فقط نوشتم هر چیزی تو اینستا ترند بشه رو قرار نیست کپی کنید، جوابای خیلی زشت دادین باز به خودتون چیزی نگفتم

گفتم اینستا بیجا کرده با جد و آبادش

همین!

قطعا کاربرا گزارش زدن و ترکیده به باد هوا که نترکیده

هم تو تاپیک خیلی بی ادبانه حرف زدید هم تهمت زدید رسما. دیگه حرفی ندارم. 

حرف اشتباه نزدی ک میگفتی تویی ک نفس میکشی کافیه؟ و کاش نمیکشیدی ؟حوصله بحث ندارم ولی واقعا متاسفم بج ...

یادت باشه همه بالا سرشون خدا دارن

دنیا خیلی با حساب کتاب تر از اونه‌ که به راحتی تهمت بزنی.

حالا بماند که مایه گذاشتن از امام و دین ، خیلی سنگین تره.

دیگه ریپلای نکنید.

خیر همچین حرفی نزدم، شاید حرف کس دیگه رو به من نسبت میدیناتفاقا چن نفر اعتراض کردنمن فقط نوشتم هر چی ...

اخلاق هاتون رو میشناسم اگه قرار بود چیزی گردن بگیرید وضعمون خیلی بهتر بود

حوصله بحث باهات رو ندارم 

و واقعا متاسفم برات همین

چقد خوشگلی🥹❤️‍🔥
اخلاق هاتون رو میشناسم اگه قرار بود چیزی گردن بگیرید وضعمون خیلی بهتر بودحوصله بحث باهات رو ندارم و ...

جالبه

تهمت کم بود، قضاوتم اضافه شد

از پشت گوشی ندیده اخلاقهامو میشناسی؟

وضع شما خوب یا بده مقصرش این و اونه؟

همون اول هم گفتم تو گوش من بزن اما از دین مایه نذار، نمیتونی جواب خدا رو بدی. مگه تو میدونی من چجور آدمیم؟ 

برای همه حرفهاییم که بارم کردی خدا میبینه، همین کافیه☺️

خدا عاقبت هممون رو ختم بخیر کنه.