2777
2789
عنوان

زندگی بدون آرامش

316 بازدید | 29 پست

سلام دوستان میخوام راهنماییم کنید زندگیم داغونه حال روحیم بدتر از همه بدتر تنهام درد و دلمو حتی به پدر و مادرم هم نمیتونم بگم

من قبلا تو دوران عقد یه دغدغه هایی داشتم پیش پا افتاده تاپیک هم واسش زدم چندتا ولی با خودم کنار اومدم بخاطر خوبی های شوهرم موندم عروسی کردیم رفتیم تو زندگی یه مشکلاتی پیش اومد مثلا رابطه ی درست و حسابی نداشیم باهم همش میگفت خسته ام الان نه و فلان یا وسواس فکری داشت من یه حرفی میزدم بی منظور ولی اون ازش یه داستان درست میکرد بعد از چند وقت فهمیدم اوضاع چقدر خرابه 

فهمیدم شوهرم چندین ساله که خو-د-ار-ضا-یی میکنه میل نداشتنش به من دلیلش همینه از نوجوانی اینکارو میکرده ادم مذهبی هست خودش میدونه گناهه هزاران بار سعی کرده ترکش کنه از طریق دکتر مشاوره دارو هر راهی که بگید رفته ولی نتونسته فکر کرده اگه ازدواج کنه درست میشه ولی نشده حالا هم افسردگی گرفته سرکار هم نمیره زیاد هم احساس گناه شدید داره تا جایی که دو بار تا مرز خودکشی رفت من نذاشتم اما الان دیگه خسته شدم هیچ آرامشی ندارم تو زندگی تو فکرمه که طلاق بگیرم با اینکه خیلی دوسش دارم و اونم خیلی دوسم داره ولی نمیتونم این وضعیتو تحمل کنم خب منم نیاز دارم به رابطه من عاشق بچه ام ولی اون نمیتونه اصلا رابطه داشته باشه.

میگه نمیتونم ترکش کنم خیلی سخته خیلی همه راه ها رو رفتیم چیکارکنم😔😔😔😔

میخوام برگردم به همون ارامشی که تو خونه پدر و مادرم داشتم دیگه خسته شدم نمیکشم ۱ سال و نیمه عروسی کردیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همسرم گاهی خودارضایی می‌کنه من مجبورم هر هفته سه یا چهار روز نباشم و اون تایم دیگه ... 

تا الان که نزدیک چهل ساله مشکلی پیش نیومده ممکنه بعدا این مشکل ساز بشه 

شرطی شده فقط وقتی خوب میشه که خودش عادتش رو تغییر بده و بخواد 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
کوچکترین نشانه هم تو عقد بنظرم باید جدی گرفته بشه. مشاوره‌ قبل ازدواج رفته بودین؟

هیچ چیزی از اونکارش نمیدونستم هیچ نشانه ای نبود جز اینکه یه سری فانتزی ها داشت که من عقد که بودم وقتی فهمیدم میخواستم به هم بزنم ولی گفت نه من میتونم راحت حلش کنم و فلان قول داد منو منصرف کرد 

من اصلا نمیتونستم اون مدلی که میگفت باشم 

از همه بدتر اون فانتزی جایگزین رابطه جنسی شده نمیشه کاریش کرد

آخی عزیزم درکت میکنم واقعا سخته اینکه بخوای جدا بشی یا نه باید خودت تصمیم بگیری همه راه ها رو امتحان ...

سخته برام تصمیم گیری خیلی سخته 

من از وقتی فهمیدم مشاوره هم رفتم دکتر هم رفتیم باهم دکتر یه سری دارو داد خورد ولی گفت اثر نداره چند میلیون خرج کردیم بی هیچ اثری

منم همسرم گاهی خودارضایی می‌کنه من مجبورم هر هفته سه یا چهار روز نباشم و اون تایم دیگه ... تا الان ک ...

میشه بیشتر توضیح بدین؟ بچه هم دارین؟ میخوام ببینم با خودارضایی میشه زندگی کرد یا زن داغون میشه 

گرچه همین الانم داغونم من اگه بخوام زندگی کنم باید قید رابطه رو بزنم و به امید اینکه روزی بچه دار بشیم اونم با روش های الان چون همسرم نمیتونه رابطه کامل داشته باشه فقط معاشقه 

برو با مشاور صحبت کن شوهرتون درمان کن جدت نشو خواهر زندگیتو دوست داشته باش بیرون هیچ خبری نیس

رفتیم دکتر مشاوره همه راه ها رو رفتیم زندگیمو دوست دارم ولی آرامش ندارم من دوست دارم مادر بشم یه زندگیه عادی داشته باشم 😭

میشه بیشتر توضیح بدین؟ بچه هم دارین؟ میخوام ببینم با خودارضایی میشه زندگی کرد یا زن داغون میشه گرچه ...

من همسرم وقتی نیستم خودارضایی می‌کنه رابطه هم داریم همیشه وقتی میگم این ضرر داره بعدا میگه که هنوز میلش کم نشده و نخواهد شد