2777
2789

دوسه ماهه زیر نظرشه.

دخترم تاخیریه

یک سال و هفت ماهشه هنوز چهاردست و پا هم نمیره

حالا از آخرین باری که بردمش پیش دکتر تا الان دو سه دفعه تشنج خفیف داشته زنگیدم میگه باید بیاریش

گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗

کاردرمان دخترم این دکترو بهم معرفی کرده

نمیدونم دکتر خوبی هستش یا نه

گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا جایی که من میدونم دکتر بدی نیس.یه مدت دکتر خواهرزادم بود

میشه بگی مشکل برادر زادتون چی بود؟

بهترین فلوی اعصاب کودکان ایرانه ببرش حتما تشنجاش کنترل بشه همه چی بهتر میشه از نظر دانش دکتر خیالت ر ...

راس میگی؟

خدایا یعنی میسه دخترم خوب بشه

میشه بگی مشکل برادر زادتون چی بود؟

خواهرزادم صرع داشت از چهار ماهگی نشون داد. یه مدت رفت پیش محولاتی بعدشم رفت پیش غفرانی.تا شش ۷ سالگی خوب شد. خیلی ام هوشش خوبه الان. در مورد غفرانی هم تحقیق کن.دکتر خوبیه 

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
راس میگی؟ خدایا یعنی میسه دخترم خوب بشه

زیر نظر این دکتر باشه خیالت راحت باشه شوهر من شاگردش بوده الانم خیلی براش مریض میفرسته 

کتاب انسان خردمند اثر یووال نوح هراری رو به پیشنهاد میکنم بخونید.
خواهرزادم صرع داشت از چهار ماهگی نشون داد. یه مدت رفت پیش محولاتی بعدشم رفت پیش غفرانی.تا شش ۷ سالگی ...

اره اسمشو زیاد شنیدم

حالا این سری باز میبرمش پیش محولاتی اگه خوب نشد میبرم پیش یکی دیگه

انشالله هیچ خانواده ای مریضی بچشو نبینه

زیر نظر این دکتر باشه خیالت راحت باشه شوهر من شاگردش بوده الانم خیلی براش مریض میفرسته 

یه دنیا ممنونم عزیزم

بخدا اینقد دلم پره فقط دلم میخواد داد بزنم

قلبم تیکه تیکه میشه صورت دخترمو که نگاه میکنم

یه دنیا ممنونم عزیزم بخدا اینقد دلم پره فقط دلم میخواد داد بزنم قلبم تیکه تیکه میشه صورت دخترمو که ...

درکت میکنم عزیزم هرچی بگی حق داری ولی از سن کم تحت نظر باشه مطمئن باش خوب میشه توکلت به خدا باشه  من تو کار شوهرم موردایی بوده برام تعریف کرده و خوب شدن دیگه مشکل شما چیزی نیست فقط زود ببرش تحت نظر باشه

کتاب انسان خردمند اثر یووال نوح هراری رو به پیشنهاد میکنم بخونید.