2777
2789
عنوان

شدیداً از طرف خدا یک معجزه میخام

107 بازدید | 15 پست

دلم از خدا معجزه میخواد   میگن بسپار به خدا و خوشحال و شاد زندگی کن ،

چی کار کنم کارم درست بشه درحال حاضر صد درصد دلم آروم نیست انگار نه ته دلم هنوز قرص خدا نیست چی کار کنم که همه دلم وجودم پر بشه از خدا 

لطفا اگه معجزه هایی که اصن فکر نمی‌کردیم اصن درست بشه ولی شد رو تعریف کنین تا منم امیدوار بشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تست سرطان بابام مثبت شده بود 

من خوابگاه بودم به من نگفته بودن 

یه سری داروها و اینا استفاده کرده بود طی یک ماه و مجدد آزمایش دادع بود و خبری از سرطان نبود 

وقتی برام این قضیه رو تعریف کردن مثل چیی یه هفته تمام گریه میکردم همش با خودم میگفتم خدایا من ازت نخواستم سلامتیشو من اصلا نمیدونستم اما تو بهم دادیش تو هواست بود که من بدون بابام میمیرم بدون اینکه بخوام بابامو بهم دادی 

همش از اون موقع میگم من هواسم نباشه هم خدا هواسش هست بهم🥲

اگه خدا رو دیدی بگو برای منم بفرسته .صد نامه نوشتم واثر نکرد

نمی‌دونم چی میشه امروز   اذان صبح رفتم تو حیاطمون به آسمون نگاه کردم  خدارو به خودش قسم دادم بهترین کارو برام جور کنه دیدیم یه شهاب رد شد خیلی تعجب کردم گفتم حتمن خدا صدامو شنیده این یه نشونه برام

خدا هواسش هست باور کن 

شاید اوضاع بر وفق مراد ما نباشه اما خدا هواسش بهمون هست و نمیزاره بد بشه اوضاع 

شاید من و تو درک نکنیم خدا چیارو برامون درست کرده بدون اینکه بددونیم اما یه لحظع هم ولمون نمیکنه

منم شدیدا از طرف خدا یه بچه سالم میخوام .ایشالله حاجت روا بشی گلم

دلت روشن باشه فقط از خدا بخواه برای من تو زندگی مشکلات دیگه داشتم درست شده احساس میکنم این مشکلم هم خدا خودش درست میکنه

آی گفتی منم همینطور چند روز دیگه چک مونه کلی قسط و... داریم الان حسابامون خالی خالی شده و منتظر معجز ...

درست میشه فقط حساب کتاب نکن بسپار به خدا 

من یه زمانی میگفتم  ماشین بخرم ولی پولی نداشتم اندازه یه ماشین در حد ۱۴۰ت که مدل پایین بود  پول داشتم  ولی از خدا خاستم یه ماشین مدل بالاتر در حد همون ۱۵۰برام جور بشه خداروشکر جور شد پارسال ماشین مدل بالا با همون ۱۵۰تخریدم  خودم تعجب کردم 

تست سرطان بابام مثبت شده بود من خوابگاه بودم به من نگفته بودن یه سری داروها و اینا استفاده کرده بود ...

وای اون لحظه تشکرت از خدا که بابات حالش خوب بوده رو میخرم ازت 😭

خدا هواسش هست باور کن شاید اوضاع بر وفق مراد ما نباشه اما خدا هواسش بهمون هست و نمیزاره بد بشه اوضاع ...

آره تو زندگی خودم اتفاقات زیادی افتاده که فقط خدا جمع وجورش کرده ولی خدا یه دری رو برام باز کرد من پس زدم ولی الان پشیمونم میگم  خدایا یه فرصت دوباره بهم بده