2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شب برو حموم 

موهاتو از بالا بباف . بافت ساده منتها از بالا

یک ساعت قبل از همونی موهاتو باز کن 

خییییلی خوشگل میشه 😊

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

با اجازه استارتر ..بهم گفتن یه موادیه ۶ ماهست بزنی به موهات لخت میشه بنظرتون بگیرم بزنم؟

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.

من با بابلیس فر میکنم هیچی هم نمیزنم تا وقتی هم نرم حموم موهام فره

موهام لَختن

برای گرفتن شماره تماس یک مشاور خوب(اقای دکتر حبشی)رایگان.توی پی وی بهم پیام بدید.توی کانال و پیج نکات همسرداریم از فایلهاشون هست. ادرس پیجم @aroose_sadatt 

اگر ميخواي خَيلي فر بشه. تيكه هاي كوچيك مو با فويل بپيچ ( مثل ساندويچ) بعد فويلو جمع كن مرتب و اتو مو بكش روي فويل بعد اروم بازش كن نه ابنكه فويلو بكشي پايين ، بعدم شونه درشت و تافت

با اجازه استارتر ..بهم گفتن یه موادیه ۶ ماهست بزنی به موهات لخت میشه بنظرتون بگیرم بزنم؟

جواب اینو نمیدونید؟

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
جواب اینو نمیدونید؟

من نمیدونم دوستم

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
جواب اینو نمیدونید؟

کراتینه انگار موها رو لخت میکنه

برای گرفتن شماره تماس یک مشاور خوب(اقای دکتر حبشی)رایگان.توی پی وی بهم پیام بدید.توی کانال و پیج نکات همسرداریم از فایلهاشون هست. ادرس پیجم @aroose_sadatt 
موهاتو ریباندینگ کن عالیه تا زمانی ک موهاتو کوتاه نکردی لخته لخته

قیمتش چند؟