2777
2789

فقط امشب واسه خودم عذاداری میکنم 1403.9.23

امیدوارم امشب شب آخر زندگیم باشه و خدا خودش این جسم مرا تمام کند 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم همه آدما مشکلاتی دارن تو زندگیشون 

ولی تو باید خودتو دوست داشته باشی و لااقل خودت از خودت مراقبت کنی هرچند ک شرایط سخت باشه دیگه خودت باید پشت خودت بمونی 

اینجوری نگو راجع ب خودت  قربونت برم

امید وارم هیچ زنی این حسو تجربه نکنه تیغ گزاشتم رو رگم ترسیدم بکشم

هیچ چی و هیچ کس ارزش خودکشی نداره عزیزم 

فک نکنم امروز کسی بدتر از حال من داشته باشه ... بدترین روز منه 

و فردا سرنوشت ساز ترین روز عمرم 

♡
برعکس کسایی که خودکشی میکنن بی عرضه تریننمشکلت چیه؟ گفتنیه؟هعیییی زندگی چیکار کردی با ما

قبلا خیلی ناراحت میشدم از برخورد غلط بقیه یا مشکلات ناراحتم میکرد، الان خودمو تو اولویت قرار دادم فقط حال خودم خوب باشه شبا قبل خواب کلی قربون صدقه خودم میرم جتی دستامو بوس میکنم 😅🥲ولی بخاطر هیج چیز و هیچ کسی حتی فکر خودکشیم نیمکنم چرا خودمو حذف کنم اونی ک رو مخمه رو از زندگیم‌حذف میکنم حالا هرکی ک میخواد باشه 

برعکس کسایی که خودکشی میکنن بی عرضه تریننمشکلت چیه؟ گفتنیه؟هعیییی زندگی چیکار کردی با ما

امشب من مردم فقط همین از این بعد از خدا فقط طلب مرگ‌دارم واسه خودم تا امروز از بچه هام نگران بودم امروز دیدم تنها اطافی تو این دنیا منم 

قبلا خیلی ناراحت میشدم از برخورد غلط بقیه یا مشکلات ناراحتم میکرد، الان خودمو تو اولویت قرار دادم فق ...

دقیقا اینطوره 

ولی آدم گاهی فک میکنه به آخر خط رسیده 

آخرررر خطططططط 

هوووف .. با اینکه خودم دقیقا همون نقطه ام ولی خودکشی ممنوع حتی فکر کردن بهش

♡
قبلا خیلی ناراحت میشدم از برخورد غلط بقیه یا مشکلات ناراحتم میکرد، الان خودمو تو اولویت قرار دادم فق ...

چیکار کنم من یه زن متاهلم که فکر کنم شوهرم منو کشته و فقط یه جسمم باقی مونده من یه بی عرضه کتک خور و‌فش خور هستم من بی عرضه هستم که بجش ازش متنفره و وقتی من کتک می‌خورم. خوشحال میشه من به بی عرضه هستم من یه بی لیاقت مرده هستم